Anita Witzier deelt foto zonder make-up: ‘Met mijn blote-billen-gezicht’

anita witzier

De presentatrice deelt een eerlijke foto van zichzelf

Tegenwoordig moeten we foto’s op social media met een korreltje zout nemen. Een egale huid, een voorhoofd zonder rimpels en spierwitte tanden: dit wordt vaak mede mogelijk gemaakt door een filtertje. Presentatrice Anita Witzier besloot met de billen bloot te gaan en deelt op Instagram een foto van zichzelf zonder make-up.

Eerlijke foto

Speciaal voor een interview met LINDA. besloot presentatrice Anita Witzier uit haar comfortzone te treden. Ze deed een shoot voor het magazine, zonder make-up. “Vandaag sta ik met mijn blote-billen-gezicht in LINDA. of zoals Nikkie Tutorials het noemde: ’n héle goeie glow!”, schrijft ze bij de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anita Witzier (@anitawitzier)

Positieve reacties

De goudeerlijke foto van Anita zorgt al in een paar uur voor enorm veel positieve reacties. Niet gek, want de presentatrice ziet er ook zonder make-up beeldschoon uit. En juist het feit dat Anita zonder schaamte met haar ‘blote-billen-gezicht’ op Instagram verschijnt, is iets wat bij veel volgers goed in de smaak valt. “Het is tegenwoordig een verademing om een no-filter gezicht te zien. Fijn en mooi”, is een reactie van een volger. “Wat een verademing ben jij, Anita! Duizend procent mooier dan al die opgespoten lippen, onbeweeglijke gezichten en opgevulde wangen. Prachtig dat jij jezelf bent”, klinkt een andere lovende reactie onder de Instagrampost.

Lees ook: Heb jij ook kuiltjes in je wangen? Dit betekenen ze écht

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress