Prachtig: Annemarie Keizer showt babybuik met bikinifoto

annemarie keizer

De babybuik van Annemarie is al goed zichtbaar

Annemarie Keizer is inmiddels al 26 weken in verwachting en dat is al goed te zien. De knappe vrouw van Simon Keizer, bekend van het zangduo Nick en Simon, showt op Instagram haar prachtige babybuik en kan vervolgens op veel complimenten rekenen. 

Bikinifoto op Instagram

Annemarie is alweer over de helft van haar zwangerschap. “26 weken!”, schrijft ze trots bij de bikinifoto op Instagram. Op de foto zien we dat de buik van Annemarie al flink gegroeid is. En dat is ook haar volgers niet ontgaan, de complimenten onder de foto stromen namelijk binnen. “Wat ben je mooi zwanger” en “Prachtig”, klinkt het in de reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Dochtertje Kiki

Dochtertje Kiki vindt mama’s babybuik ook geweldig. Eerder deze week plaatse Annemarie een super schattige foto waarop te zien was hoe Kiki haar buik kust. “Op elk willekeurig moment van de dag haalt Kiki mijn buik bloot om de baby te knuffelen en kusjes te geven. Afgelopen week was dat onder andere buiten op een vol terras”, aldus Annemarie. Zo schattig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Opvoeding in een tweede taal

Simon vertelde onlangs nog waarom hij en Annemarie ervoor gekozen hebben om Kiki deels in het Engels op te voeden. “Zo’n extra taal – zo vinden wij – is namelijk een cadeautje voor de rest van het leven van het kind”, vertelde Simon. Voor de twee was het ook weinig moeite om in het Engels te gaan praten, vooral voor Annemarie. Zij heeft namelijk op een internationale school gezeten. “Zo’n kind weet niet beter, als je op jonge leeftijd al wordt opgevoed met verschillende talen.” Simon en Annemarie zien er dus vooral het voordeel van in.

Lees ook: Annemarie Keizer laat op Instagram haar heftige brandwonden zien

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress