Annemarie Keizer onder vuur na plaatsen foto dochtertje

Annemarie Keizer

Het mondkapje dat haar dochter draagt leidt tot verdeelde reacties

Annemarie Keizer, vrouw van zanger Simon Keizer, trakteerde haar ruim 165 duizend volgers op een schattig plaatje van dochter Kiki. Het mondkapje dat het meisje draagt zorgt echter voor boze opmerkingen en zelfs beschuldigingen aan het adres van Annemarie. “Dit raakt mijn moederhart.”

Vakantiefoto

Annemarie Keizer deelt regelmatig schattige kiekjes van haar 3-jarige dochtertje op Instagram, zo ook een recente vakantiefoto waarop Kiki met een mondkapje staat. “Tijdens het vliegen wilde Kiki haar mondkapje op die ik mee had voor haar (niet verplicht) en wilde ze niet meer af. Je begrijpt dat ik haar bijna heb opgevreten… (al met al heeft ze het maar even op gehad om iedereen gerust te stellen die zich druk maakt…)”, schreef Annemarie bij de foto. Daarna werd de Volendamse overspoeld met negatieve reacties.

Beschuldigingen en kritiek

Na de nare reacties laat Annemarie op haar Instagram Stories van zich horen: “Gisteren postte ik een foto van onze kleine Kiki die een heel schattig roze mondkapje droeg met kleine hondjes erop. Hier kwamen heel veel lieve reacties op, maar (uiteraard) ook een paar vervelende. Nu krijg ik wel vaker reacties reacties die minder leuk zijn. Dat kan, want uiteraard heeft niet iedereen dezelfde mening. Maar dit keer raakt het mijn (moeder)hart. Beschuldigingen dat we onverantwoord bezig zijn en ons kind in gevaar zouden brengen. Vervolgens vragen mensen zich af of ik hiervoor betaald krijg?! Bijzonder als dat de eerste gedachte is wanneer je een foto ziet van een klein meisje dat eventjes een mondkapje wilde dragen, net zoals papa & mama. Totaal onschuldig en veilig. Ik hoop dat sommige mensen niet altijd maar wolven in het bos blijven zien waar ze niet zijn.”

Hart onder de riem

Veel volgers steken de moeder een hart onder de riem: ‘Probeer je niks van die negativiteit aan te trekken’ en ‘blijf die mooie, pure foto’s vooral plaatsen’ klinkt het. Ook laten veel mensen aan Annemarie weten dat ze net als zij smelten bij de schattige foto. ‘Wat een dotje’ en ’té schattig.’

Lees ook: Annemarie vond man Simon Keizer in het begin maar een ‘glibber’

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill ik & Simon