Annemarie vond man Simon Keizer in het begin maar een ‘glibber’

Simon en Annemarie Keizer

Toen Annemarie haar man leerde kennen was ze niet meteen ondersteboven van hem

Simon Keizer en Annemarie zijn al jaren dolgelukkig met elkaar. Dat de twee zo’n goede relatie hebben is niet iets wat Annemarie zag aankomen toen ze Simon net leerde kennen. Zo deelt ze in de nieuwste aflevering van Rooijakkers Over De Vloer – die vanavond wordt uitgezonden – dat ze de zanger in het begin nogal ‘een glibber’ vond.

Art Rooijakkers was bij het stel op bezoek in Volendam.

Relatie

Annemarie en Simon kregen in 2004 een relatie, maar het was geen liefde op het eerste gezicht. Zo deelt Annemarie dat ze Simon in het begin niet zag zitten. Wanneer Art de succesvolle carrière van Nick en Simon bespreekt zegt Art tegen Annemarie: “De man van één miljoen, daar woon jij mee in huis.” Waarop Simon grapt: “Ze ziet me nog steeds als die glibber.” Gekscherend stemt Annemarie daarmee in. “Dat vond ik van hem voordat wij iets kregen”, licht de blondine toe.

Versiertrucs

“Hij had altijd dezelfde versierpoging en dan dacht ik: naar hoeveel meiden heeft hij dit nou gestuurd? Dus de vonk sloeg niet gelijk over”, vervolgt ze. Het blijkt maar weer dat de aanhouder wint, want uiteindelijk wist Simon het hart van Annemarie te veroveren. Toen de blondine instemde met een afspraakje met Simon had ze niet verwacht gevoelens te krijgen voor de zanger. Simon kwam voorrijden in zijn moeders Toyota. “Toen dacht ik: wat is dit? Wat is dit gevoel? En vanaf toen was ik verkocht.”

Huwelijk

Simon en Annemarie zijn inmiddels al meer dan vijftien jaar een gelukkig stel. Op 13 april 2012 gaven de twee elkaar het jawoord. Op 26 juli 2017 kwam hun eerste kindje ter wereld: dochter Kiki Keizer.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Op de dag af zeven jaar geleden besloten @simonkeizer en ik in het geheim te trouwen. Zo goed als niemand was hiervan op de hoogte. DE échte grote dag hadden wij namelijk gepland staan op 12 mei 2012. Op dié dag zou de ceremonie plaatsvinden in een bos op een landgoed in Velsen-Zuid. Omdat we hoorden dat daar niet ‘officieel’ getrouwd mocht worden, besloten we dát deel als formaliteit eerder plaats te laten vinden. En wel op vrijdag de 13e april, om 13.13 uur. Dat was enkel en alleen in het bijzijn van onze ouders, zussen,zwagers en mijn opa & oma. @keestolofficial was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden. Omdat we het als formaliteit zagen was het nooit onze bedoeling dit naar buiten te brengen. Totdat we over het aangrenzende terras liepen. We werden ‘gespot’ en tien minuten later hing Simon’s manager aan de lijn. Hij zei: “je gelooft nooit voor welke onzin ik nu word gebeld. Er wordt gezegd dat jullie vandaag zijn getrouwd”. Stomverbaasd was hij toen Simon zei dat dat klopte. De pers kon de actie niet waarderen. Een actie die wij nooit als ‘actie’ hebben gezien, maar als een super intieme privé-aangelegenheid. ’s Avonds besloten we met hetzelfde kleine gezelschap te gaan eten in een knus restaurant. Dit restaurant is één straat verder gelegen dat hét terras waar we werden gespot. Vanaf die plek zagen we dat er inmiddels straalwagens waren gestuurd naar waar werd gedacht dat we een groots bruiloftsfeest vierden. Al deze heisa vertelde ons alleen maar dat onze keuze dit intiem te vieren de juiste was. Onze liefde te bezegelen door middel van een jawoord in het bijzijn van onze meest dierbare naasten blijft een schitterende herinnering. #fckthesevenyearitch #love #mijngodwatdedendiehakkenpijn

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Swipe om terug te gaan in de tijd ?? #sept2019 #sept2017 #mei2017 #esvedra #magicalplace #samespotdifferenttimes #ibiza #andthenwewherethree

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

Lees ook: Zo ziet de zus van Simon Keizer eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Rooijakkers Over De Vloer | Beeld: Videostill Rooijakkers Over De Vloer