Annemiek uit Boer zoekt Vrouw geeft update over haar zwangerschap

Annemiek zwangerschap

Zo heeft ze één ultieme guilty pleasure op het gebied van eten…

Annemiek Koekoek ging in seizoen 11 van het populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw op zoek naar haar grote liefde. Inmiddels weten we dat ze haar partner daar niet tegen het lijf is gelopen, maar na de opnames schoot cupido alsnog raak. Annemiek is al een tijdje in blijde verwachting van haar eerste kindje en in een interview met Vrouw Magazine vertelt ze alles over haar zwangerschap. 

633 brieven

We kennen Annemiek van het elfde seizoen van Boer zoekt Vrouw, waarin zij 633 brieven ontving van mannen die haar wel zagen zitten. Ondanks de grote belangstelling zat er voor Annemiek geen geschikte kandidaat tussen. Na het programma vond de boerin echter wel de liefde. Samen met haar nieuwe vriend is ze nu in verwachting van haar eerste kindje.

Minder in beweging

Annemiek vertelt in gesprek met Vrouw Magazine dat ze sinds haar zwangerschap al 12 kilo is aangekomen. Dat heeft er volgens de boerin onder meer mee te maken dat ze veel minder loopt dan normaal gesproken. “Ik loop veel voor mijn werk. Vaak wel zo’n 18.000 stappen per dag. Nu zijn dat er zo’n 8500.” Ook in haar dagelijkse routine is verandering gekomen. Waar ze eerst altijd om zes uur opstond om de koeien te melken, kan ze nu uitslapen tot acht uur.

Ander eetgedrag

Annemiek deelt dat ze ook verschil merkt in haar eetgedrag.  “Voor mijn zwangerschap was ik veel meer in beweging, dus at ik ook meer.” Voorheen snackte ze al nauwelijks, maar ze probeert nu nog meer lekkernijen te laten staan. Er is echter wel één guilty pleasure waar ze tijdens haar zwangerschap maar geen genoeg van krijgt:  “Een boterham met groene pesto en kaas. Dat is echt zo’n zwangerschapsdingetje.”

Lees ook: Ai: de accijns op benzine gaat volgend jaar fors omhoog

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: KRO-NCRV