Nederland verbaast zich over Anouk in ‘DWDD’. ‘Is Anouk onder invloed ofzo?’

Anouk DWDD

Ben jij het eens met tv-kijkend Nederland?

Gisteravond zaten onder anderen coaches Anouk en Ali B van het tv-programma The Voice of Holland aan tafel bij De Wereld Draait Door. Vanavond is de finale van het populaire zangprogramma te zien op RTL 4. Presentator Matthijs van Nieuwkerk vroeg de coaches naar de coaching tijdens het programma, naar de laatste vier finalisten en wie er volgens de coaches zou moeten winnen vanavond. 

Maar tv-kijkend Nederland had het niet zozeer over het interview zelf tijdens DWDD gisteravond.

Nogal ‘gekkig’

Bij de nodige kijkers deed namelijk vooral Anouk’s optreden in De Wereld Draait Door donderdagavond veel wenkbrauwen fronsen. Velen vinden vooral het begin van het interview tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Anouk nogal ‘gekkig’. Zo zou de zangeres niet helemaal wakker lijken en zat ze naar eigen zeggen “niet echt op te letten”. Toen ze tenslotte ook nog aan de presentator vroeg of de vreemde momenten wel uitgezonden werden was het hek van de dam bij de kijkers. Iedereen weet toch dat DWDD een live-programma is?

Onder invloed

Het internet barstte los en op Twitter lieten vele kijkers hun mening horen. Zo vroegen ze zich af of de zangeres misschien wel onder de invloed was van het een of ander. Bekijk onder in het artikel de beelden van gisteravond en oordeel zelf. Ben jij het eens met de rest van de kijkers?

Bekijk het hele fragment van DWDD hier:

Lees ook: We hebben slecht nieuws voor alle Boer Zoekt Vrouw- en Bed & Breakfast-fans…

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill, DWDD