Ex-voetballer Anouk Hoogendijk bevallen van zoontje

anouk hoogendijk

‘Wat zat alles tegen met de bevalling, maar wat was ik dat snel vergeten toen jij in m’n armen lag’

De ooievaars vliegen overuren in ons kikkerlandje. Na Jet van Nieuwkerk en Kim Feenstra is nu ook Anouk Hoogendijk (35) bevallen van haar eerste kindje.  Op Instagram deelt ze de eerste beelden van het knulletje én onthult ze zijn naam. 

Sonny

“Sonny Otto Verhoeven”, begint ze haar bericht met blauwe hartjes. “Lieve, mooie, prachtige Sonny; gisterochtend om 4:14 uur heb jij ons de gelukkigste mensen op aarde gemaakt.” Helaas verliep de bevalling niet helemaal soepel, is op te maken uit het bericht. “Wat zat alles tegen met de bevalling, maar wat was ik dat snel vergeten toen jij in m’n armen lag. Jij bent het mooiste was wij ooit hebben gezien”, sluit ze haar bericht af. Op de beelden is te zien hoe zij en haar partner Pieter de kleine Sonny in hun armen houden.

Reacties

“Wauwww gefeliciteerd. Geniet van de kleine man samen”, schrijft collega-voetballer Inessa Kaagman met de nodige blauwe hartjes onder de foto. Volgens Rico Verhoeven draagt de knul de naam van een kampioen: “Gefeliciteerd #championsname.” Ook Dafne Schippers, Kiki van Es, Annemarie Keizer en Monique Smit feliciteren de 35-jarige Anouk met de geboorte van haar zoon.

Lees ook: Babynieuws! Daley Blind en vrouw in verwachting van tweede kindje

Bron: Instagram Anouk Hoogendijk | Beeld: Brunopress – credit: Patrick van Emst