Fans in de war: heeft Anouk nu wel of niet haar nek laten vol tatoeëren?

Heeft Anouk nu een tattoo op haar nek laten zetten?

Dat ‘s lands favoriete zangeres Anouk heel veel sch**t heeft aan wat de wereld van haar vindt, dat weten we inmiddels. Met haar ongezouten mening en gepeperde uitspraken siert zij het jurypanel van The Voice of Holland en daarnaast heeft ze al decennia lang een uiterst succesvolle zangcarrière.

Rockchick Anouk is niet vies van een beetje inkt op haar lijf en heeft dan ook al ettelijke plaatjes op haar armen laten zetten.

Songteksten

En het lijkt erop dat de zangeres weer een nieuwe aanwinst heeft, zo is te zien op haar meest recente selfie op Instagram. Haar nek zit volgekrabbeld met wat lijkt op songteksten. Het bijschrift bij het kiekje lijkt dit te bevestigen, ‘#lyricsart #lyricssong’, schrijft Anouk. Haar fans vragen zich nu af: is dit een grapje of een échte tattoo?

Spiekbriefje

“Is dit een echte tatoeage? Dat lijkt me echt een superpijnlijke plek”, reageert iemand. “Goed spiekbriefje.”, grapt een ander.  “Ben wel benieuwd wat er staat, zal vast pakkend zijn.” Wat denk jij? Is het een echte tattoo of haalt Anouk een geintje met ons uit?

Lyrics #lyricsart #lyricsong

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Lees ook: Zo schattig: Roxeanne Hazes deelt eerste beelden van de echo van de baby

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron & Beeld: Instagram Anouk