Wat een plaatje: Anouk van Schie pronkt met babybuik

Anouk van Schie en Johnny de Mol

De verloofde van Johnny de Mol straalt helemaal!

Het nieuws dat Johnny de Mol zijn eerste kindje krijgt met verloofde Anouk van Schie, werd enthousiast ontvangen door zowel bekend als onbekend Nederland. Zowel Johnny als Anouk houden hun fans via sociale media op de hoogte van de zwangerschap. Zo deelde de 36-jarige blondine gisteren een prachtige foto van haar babybuik.

Zwangerschapshoot

Anouk en Johnny kunnen niet wachten om hun kindje te verwelkomen. “Nog even, en we zijn compleet”, luidt het bijschrift op Instagram waarop Anouk trots haar babybuik showt. Het plaatje is een onderdeel van een bohemian zwangerschapsshoot. Eerder deelde Anouk al kiekjes van haar buik, maar nu is-ie pas echt goed in beeld! Niet alleen Anouk is te zien op de foto, naast haar zit de hond die ze samen met Johnny heeft.

Johnny junior

In september vroeg Johnny de liefde van zijn leven romantisch ten huwelijk. Anouk zei volmondig ja, maar dat was niet het enige goede nieuws. Slechts een maand later deelde de zoon van John de Mol en Willeke Alberti dat hij voor het eerst vader wordt. Ook onthulde de acteur tijdens een interview op Radio 538 dat de kleine spruit een jongen wordt en dat hij geheel volgens de Mol-traditie ‘Johnny’ gaat heten.

Het is niet het eerste kindje voor Anouk. Uit een eerdere relatie kreeg ze dochter Kiki.

Lees ook: Zo ziet het broertje van Johnny de Mol eruit!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Hollandse Hoogte