Herenigd: Anouk is terug bij haar gezin na vaccinatie

anouk

De zangeres zat maandenlang in zelfisolatie

Na maandenlang in zelfisolatie te hebben gezeten, is Anouk eindelijk weer herenigd met haar verloofde en kinderen. De zangeres valt in de risicogroep en wilde alle risico’s vermijden. Inmiddels is Anouk gevaccineerd en kan ze weer terug naar huis, zo laat haar manager weten aan Shownieuws

Zware astma

Het afgelopen jaar was niet makkelijk voor Anouk. De zangeres kampt met zware astma, waardoor ze tot de risicogroep behoort. Een besmetting met het coronavirus namelijk voor ernstige symptomen zorgen. Anouk besloot dan ook het zekere voor het onzekere te nemen en in zelfisolatie te gaan. Hiermee wilde ze niet alleen zichzelf beschermen, ze deed het ook om haar kinderen niet te belasten. Zij konden nu gewoon naar school en met vriendjes spelen, zonder een extra risico voor hun moeder te vormen.

Voorzorgsmaatregelen

Anouk heeft er tijdens de coronapandemie alles aan gedaan om een besmetting te voorkomen. Begin 2020 verbleef ze lange tijd in Marokko, toen ze daar tijdens de eerste uitbraak vast kwam te zitten. Ze koos voor veiligheid en besloot om pas later terug te vliegen. Ook tijdens haar werk bij The Voice of Holland bleef ze ver bij iedereen uit de buurt. Coachen deed ze via een internetverbinding en tijdens de uitzendingen zat ze afgezonderd in een speciale ‘quarantainer’.

Gevaccineerd

Inmiddels is Anouk volledig gevaccineerd, waardoor ze terug kon naar huis. Dit heeft haar manager, Kees de Koning, aan Shownieuws laten weten. Hier is ze weer herenigd met haar kinderen en verloofde.

Lees ook: He said yes! Anouk neemt touwtjes in handen en vraagt vriend ten huwelijk

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress