He said yes! Anouk neemt touwtjes in handen en vraagt vriend ten huwelijk

anouk verloofd

Het is Dominiques allergrootste wens om met zijn liefde Anouk te trouwen

Let the wedding bells ring! Anouk is verloofd met haar grote liefde Dominique. En nee, anno 2020 is hij niet degene die de grote vraag heeft gesteld. De zangeres nam de touwtjes in eigen handen en vroeg hém ten huwelijk. Yes girl!

Verloving

Anouk deelt op haar Instagram beelden van hoe ze haar grote liefde Dominique ten huwelijk vraagt. Hierop is te zien dat hij geblinddoekt op een stoel zit. Anouk plaagt hem nog een beetje en zegt dat hij er een beetje meer relaxed bij moet gaan zitten. “Ik ben zenuwachtig”, lacht Dominique. Ondertussen laat de zangeres de verlovingsring met een grote glimlach aan de camera zien en gaat ze op één knie zitten. Dan mag Dominique zijn blinddoek afdoen. “Lieve Dominique, wil je met me trouwen?” vraagt de zangeres. Daar heeft hij maar één antwoord op, natuurlijk. “Ja!”

Verrassing

‘He said yes!‘ schrijft de zangeres dan ook blij onder haar Instagramvideo. Het stel had elkaar al even niet gezien, omdat Dominique zich moest laten testen op corona. Toen hij een negatieve uitslag kreeg, kon Anouks grote verrassing doorgaan. “Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt. Het was fantastisch”, schrijft de blondine. “Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen, Dominique, en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren.”

Allergrootste wens

Het was Dominiques grootste wens om met Anouk in het huwelijksbootje te stappen. “Hoe lang wil je dit nu al, want we zijn nu bijna zes jaar samen”, vraagt Anouk hem. “De laatste drie jaar ben ik wel echt aan het stalken geweest”, antwoordt hij lachend. “Maar ik had de hoop al opgegeven eigenlijk.” Nou, gelukkig heeft Anouk zijn wens toch nog laten uitkomen!

Bruiloft

Het pasverloofde stel zal nog even moeten wachten op hun grote dag, zegt Anouk zelf. Zij willen namelijk een bruiloft waar veel geknuffeld en gedanst kan worden – en dat kan nu natuurlijk even niet in verband met de coronamaatregelen. Maar daar treurt de zangeres niet om. “Good things take time”, sluit ze haar Instagrambericht af.

View this post on Instagram

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben ?) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt ? Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ?? en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time ? #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

A post shared by anouk (@anouk) on

Reacties

Inmiddels stromen de felicitaties binnen onder de Instagramvideo van de zangeres. Dominique zelf schrijft: “Helll yeahh you’re the love of my life”, met emoji van een koning en koningin met een ring in het midden. “Omg omg brilliant!” schrijft iemand. “Thanks, tranen op de maandagochtend. Maareh, gefeliciteerd!” reageert een ander.

Lees ook: Anouk verkleedt zich als Meghan Markle (en andere iconische vrouwen)

Bron: Instagram Anouk | Beeld: Brunopress – credit: EM-Press/Patrick van Emst