Ben je in april jarig? Dan heb jij al déze positieve eigenschappen!

jarig april geboren eigenschappen

Het zegt veel over jouw karakter

April, de maand waarin de bloemetjes weer gaan bloeien en de temperaturen langzaam weer gaan stijgen. Een fijne lentemaand om je verjaardag te vieren. In deze maand vier jij samen je verjaardag met bekende mensen als Sven Kramer, Patricia Paay én natuurlijk onze koning Willem-Alexander!

Naast de geboortemaand hebben de april-jarigen nog een aantal dingen gemeen! Herken jij je hierin?

Sterrenbeeld

De mensen die in april geboren zijn hebben het sterrenbeeld Ram of Stier. De Ram is een echte ambitieuze leider en de Stier staat erom bekend een doorzetter te zijn. Mensen die geboren zijn in april genieten van de luxe dingen in het leven.

Liefde

Raar maar waar, maar de perfecte partner voor mensen met het sterrenbeeld Ram is… een Ram! Voor de Stier past iemand met het sterrenbeeld Weegschaal perfect. Samen kunnen jullie de mooiste reizen maken, helemaal als jullie lekker de auto pakken en op een spontane roadtrip gaan.

Eigenschappen

Als persoon sta jij erom bekend dat je je altijd erg goed in anderen kan inleven. Je verzamelt het liefst zo veel mogelijk mensen en vrienden om je heen, want je bent gewoon een echt mensen-mens. Zit je vriend(in) niet lekker in d’r vel? Heeft iemand relatie problemen? Jij zal direct op de stoep staan om hem of haar te steunen. Nóg een goede eigenschap: volgens onderzoek zijn de mensen die in april geboren zijn rasoptimisten. Het glas is bij jullie altijd halfvol!

Gezondheid

Een ander onderzoek van de Universiteit van Columbia toont aan dat de mensen die in april geboren zijn minder kans hebben op hart- en vaatziekten, ademhalingsproblemen, neurologische aandoeningen en problemen met de voortplanting dan de mensen die in de overige maanden geboren zijn. Alleen maar positiviteit dus!

Lees ook: Het lenteweer komt eraan: volgend weekend kans op maar liefst 20 graden!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: pxhere