Ariana over haar Big Brother-avontuur: ‘Er is veel niet getoond’

Ariana Big Brother-avontuur

‘Dat wil niet zeggen dat ik gelijk verliefd ben’

Nu Big Brother voor ex-deelnemer Ariana is afgelopen, is ze inmiddels een beetje bij is gekomen van alle heisa. Precies daarom vond ze het tijd om aan te schuiven bij Liese en Naomi (ex-deelnemers, red.) in hun online serie No Biggie. Hierin praatte het drietal over Ariana haar tijd in het Big Brother-huis en natúúrlijk over Tom. 

Tom

In het Big Brother-huis zagen we allemaal dat Ariana Tom wel leuk vond. Maar achteraf blijkt de vork tóch anders in de steel te steken. “Ik durf bijna zijn naam niet meer te noemen”, grapt Ariana wanneer ze het over Tom hebben in de video. “Volgens mensen had ik het alleen maar over Tom… Dat is wel heftig.” Zij beleefde het juist allemaal heel anders. “Als je het huis binnenkomt heb je al snel een klik met mensen en met andere niet. Bij Tom voelde ik me al heel snel heel erg fijn. Als iemand dan even niet zoveel zegt, omdat die niet zo lekker in zijn vel zit vind ik dat heel raar. Omdat ik op hem gesteld ben en dan ga je in je hoofd nadenken. Vindt hij me stom of juist leuk? Dat is heel erg uitvergroot.”

Niet meteen verliefd

Ze snapt dan ook niet wat er over haar wordt gezegd en hoe ze wordt weggezet in het programma. “Het is deels een taalverschil, in Amsterdam noemen we mensen snel schat. Ik vind iemand leuk of aardig, maar dat wil niet zeggen dat ik gelijk verliefd ben. In het huis wilde ik open zijn, door bijvoorbeeld gelijk te vertellen dat ik stotter. Voor het spel is dat misschien niet altijd handig, maar at the end ben je een mens. Ik ben heel erg op Tom gesteld en we hebben hele mooie conversaties gehad. Maar dat is niet getoond. Het is veel leuker om mij neer te zetten als één of andere psycho die achter een jongen aanloopt.”

Lees ook: Tatiana over haar deelname aan Meer dan verwacht: ‘Heel spannend’

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill (Big Brother)