Echt waar: Arie Boomsma heeft deze cosmetische ingreep laten doen

Arie Boomsma

Arie over de ingreep: ‘Het stoorde me’

Presentator Arie Boomsma staat erom bekend dat hij een open boekje is voor zijn volgers op social media. Dit keer deelt hij weer iets heel persoonlijks. Arie heeft namelijk een haartransplantatie laten doen. 

Hij stoorde zich aan zijn dunner wordende kruin.

Kruin
De presentator schrijft bij een Instagram-foto: “Mijn kruin werd al een tijdje dunner. Je zag het in mijn programma’s op tv, als ik een shot uitliep of met mijn rug naar de camera draaide. Het ging mij steeds meer dwars zitten. Ik kreeg er last van. En met last bedoel ik dan dat ik er zelf heel veel op lette, rekening hield met waar ik zat of stond in een ruimte waar het licht van boven kwam.”

Uiterlijk
“Andere tekenen van ouderdom storen mij niet. Botox, ooglid correcties… dat soort ingrepen zijn niets voor mij. Ze veranderen je uiterlijk. Ik hoef er ook niet zozeer jonger uit te zien dan ik ben. Grijs worden vind ik mooi, dieper wordende rimpels ook. Maar die dingen veranderen langzaam mee. Als mijn haar alleen grijs zou worden zou ik er niet zo mee bezig zijn, maar nu begon het echt te verdwijnen.”

IJdelheid
“Een kaal hoofd vind ik bij veel mannen mooi staan. Acteurs als The Rock, Jason Statham en Woodie Harrelson… ik verwacht dat ik de komende jaren ook vaak mijn haar kort zal scheren. Maar ik wil zelf die keuze hebben, merkte ik. En die kale kruin nam de keuze weg. Afgelopen vrijdag ben ik behandeld. Mijn eigen haar, opnieuw verdeeld over plekken waar het dunner was. Een absolute luxe natuurlijk. En het heeft uiteraard ook gewoon met een beetje ijdelheid te maken. Maar ik voel me er goed over, en ben blij dat ik het heb gedaan.”

Mijn kruin werd al een tijdje dunner. Je zag het in mijn programma’s op teevee, als ik een shot uitliep of met mijn rug naar de camera draaide. Het ging mij steeds meer dwars zitten. Ik kreeg er last van. En met last bedoel ik dan dat ik er zelf heel veel op lette, rekening hield met waar ik zat of stond in een ruimte waar het licht van boven kwam. Ik schreef er al een paar keer columns over, onder meer in @menshealthnl Andere tekenen van ouderdom storen mij niet. Botox, ooglid correcties… dat soort ingrepen is niets voor mij. Ze veranderen je uiterlijk. Ik hoef er ook niet zozeer jonger uit te zien dan ik ben. Grijs worden vind ik mooi, dieper wordende rimpels ook. Maar die dingen veranderen langzaam mee. Als mijn haar alleen grijs zou worden zou ik er niet zo mee bezig zijn, maar nu begon het echt te verdwijnen. Een kaal hoofd vind ik bij veel mannen mooi staan. Acteurs als The Rock, Jason Statham en Woodie Harrelson… ik verwacht dat ik de komende jaren ook vaak mijn haar kort zal scheren. Maar ik wil zelf die keuze hebben, merkte ik. En die kale kruin nam de keuze weg. Ik vond een kliniek waar ik een goed gevoel bij had. Professioneel, prettig en bekwaam. @beauclinicnederland in Nieuwegein. Afgelopen vrijdag ben ik daar behandeld. Onhandige timing natuurlijk, terwijl mijn vrouw hoog zwanger is en we nu een paar dagen allebei wat houterig door het huis strompelden, en ik in nevelen van valium voortdurend in slaap viel op de bank. Maar goed, behandeld dus… Mijn eigen haar, opnieuw verdeeld over plekken waar het dunner was. Een absolute luxe natuurlijk. En het heeft uiteraard ook gewoon met een beetje ijdelheid te maken. Maar ik voel me er goed over, en ben blij dat ik het heb gedaan. foto’s: @eventpixels

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | beeld ter illustratie