Arjen Lubach gaat opnieuw wereldwijd viraal met dít filmpje… Trapte jij er ook in?

Arjen Lubach scoort opnieuw grote hit

Opnieuw is het de komiek Arjen Lubach gelukt om wereldwijd viraal te gaan met een video; ditmaal met een zogenaamde spin off van de hitserie Game of Thrones. Het filmpje ging binnen korte tijd de hele wereld over en liet internationale media vertwijfeld achter, want was dit waar? En wie is de mysterieuze maker van de video?

Spin off
Dagenlang hield het filmpje de gemoederen flink bezig; kijkers en media vroegen zich af wie nou toch de maker van het geheimzinnige filmpje was. Het filmpje betrof een trailer van een nieuwe serie, Westeros genaamd. Kijkers van de hitserie Game of Thrones waren verrukt; de populaire serie zou een vervolg krijgen! De trailer beloofde een nieuwe serie waarin de Starks, Targaryens en de Lannister in het jaartal 2019 gevolgd zouden worden.

Arjen Lubach
In korte tijd had de video miljoenen weergaven. Websites schreven reviews over de nieuwe serie en fans hoopten dat het niet allemaal één grote grap zou zijn. Helaas voor hen was dat het wel; een grote grap georkestreerd door niemand minder dan Arjen Lubach. Een aantal uren na de mysterieuze upload van de trailer volgde een nieuwe filmpje: Westeros the Series – The Reveal. In het filmpje wordt de mysterieuze persoon met de capuchon op – die ook al in de eerdere video zijn opwachting maakt – onthuld. En dat is natuurlijk Arjen Lubach, die met de trailer knallend het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach in wilde gaan. Gelukt, dachten wij zo. Wel jammer dat die spin off van Game of Thrones er niet echt komt..

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Volkskrant | Beeld: video still