Deze arme baby werd geboren met een drugsverslaving en was doodziek… Maar moet je hem nu zien!

Drugsverslaafde

Baby Coleman werd drugsverslaafd geboren

De moeder van baby Coleman was verslaafd aan drugs tijdens de zwangerschap. Ze kon helaas niet van de drugs afkomen en bleef gebruiken. De baby kwam toen ter wereld met eveneens een drugsverslaving. Het hummeltje was mager, en zag er slecht uit. Daarbij kampte hij ook met een maagaandoening waar hij maanden lang van moest herstellen.

Het jongetje kon niet bij zijn moeder blijven, omdat ze niet in staat was om voor hem te zorgen. Zijn oom en tante vingen hem op en zij zorgden voor een wonderbaarlijke transformatie. De dochter van de oom en tante plaatste foto’s van de inmiddels gegroeide Coleman op Twitter. “Geboren met drugsverslaafde ouders, verwaarloosd en met ondergewicht na zijn geboorte. Toen nam mijn familie hem op en kijk nu naar hem. #Eindelijkdeonze”, plaatste dochter Blaine bij de foto.

“Hij was ondervoed en blootgesteld aan schadelijke drugs”, vertelt Blaine’s moeder Kaysi aan Buzzfeed. “Hij werd toen hij acht weken oud was naar een kinderziekenhuis gevoerd. We waren aan het begin overweldigd door alles , maar we wisten dat het de juiste beslissing was voor onze familie.”

Zo ziet de goedlachse peuter er nu uit!

Er komen enorm veel reacties binnen naar aanleiding van de door Blaine geplaatste foto’s. Ze plaatste daarom dit filmpje van het jochie. Wat een snoepje!


Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Libelle, Twitter | Beeld: Twitter, @blainehamilton