Art Rooijakkers deelt deze ontzettend schattige foto van zijn tweeling Puk en Keesje

Art

De tweeling van Art is hartverwarmend schattig

Art Rooijakkers kreeg het op 14 april 2017 ineens een tikje drukker, toen zijn vriendin beviel van een tweeling: Puk en Keesje. De twee kleine meiden zijn alweer ruim een half jaar oud en Art trakteert ons zo nu en dan op een kiekje. Zo plaatste hij donderdag een ontzettend schattige foto van zijn dochtertjes in warme winterkleding en wij smelten! 

De twee baby’tjes zijn goed voorbereid op het winterse weer!

Winter is coming
Op de foto liggen Puk en Keesje ingepakt in warme winterjasjes te stralen naar de camera. ‘Winter is coming’, schrijft Art naast de foto. Waar we het eerst nog koud hadden krijgen we het spontaan warm van deze ongelofelijk vertederende kiek, wat een dotjes van meiden. Het zijn de eerste kinderen voor het stel. De Wie is de Mol?-presentator en zijn Andrea waren nooit geheimzinnig over hun kinderwens. “Ik doe het in één keer goed, twee kinderen”, aldus een stralende Art (40) in februari.

Veranderd
Art kan nog niet zeggen op welke wijze het vaderschap hem heeft veranderd, maar dat hij wezenlijk anders in het leven staat is zeker: “De wereld ziet er nog steeds hetzelfde uit, maar eigenlijk is alles veranderd. Ineens zijn er twee meisjes op de wereld bij wie je vanaf seconde één denkt: ik ga voor je zorgen, ik ga er altijd voor je zijn. Die onvoorwaardelijkheid, ja, die is zó bijzonder.”

Winter is coming #pukenkeesje

Een bericht gedeeld door Art rooijakkers (@deechteartrooijakkers) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Hollandse Hoogte