Heftig: auto Art Rooijakkers en team slaat over de kop in Ivoorkust

‘Art en zijn team zijn erg geschrokken’

Art Rooijakkers en het team van het tv-programma Helden van de Wildernis hebben woensdag een ongeluk gehad in de Ivoorkust. Het ongeluk werd veroorzaakt doordat één van de auto’s waarmee de crew reed in de slip raakte en over de kop sloeg. 

De drie inzittenden bleken gelukkig redelijk ongedeerd.

Geschrokken

Art deelde een reeks foto’s van het ongeluk op zijn Instagram. Hij laat weten enorm geschrokken te zijn en schrijft onder de foto hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren: “Gister is een van de drie auto’s waarmee we voor #heldenvandewildernis onderweg waren in Ivoorkust na een slip over de kop geslagen. Gelukkig bleken de drie inzittenden (de bioloog, zijn vriendin en assistent) na bezoek aan een kliniek redelijk ongedeerd. De auto is wel total loss.”

Overstap

Onlangs maakte Art bekend te stoppen met de presentatie van het programma Wie is de Mol omdat hij overstapt van AVROTROS naar RTL. Voordat hij overstapt is hij nog bezig met het tweede seizoen van Helden in de Wildernis. Voor het programma Wie is de Mol is al een vervanger gevonden: oud-deelnemer Rik van de Westelaken zal het van Art over gaan nemen.

Lees ook: Angela Schijf deelt prachtige foto van moeder-dochtermoment

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Instagram