Art Rooijakkers ziet het wel zitten om RTL Late Night over te nemen


‘Ze hebben mijn nummer,’ roept Art Rooijakkers

Na de tegenvallende kijkcijfers van het nieuwe seizoen van RTL Late Night met Twan Huys doen geruchten al gauw de rondte. Hoewel de presentator nog maar net aan de slag is, zijn de kijkcijfers nog minder dan op het slechtste punt van de vorige presentator Humberto Tan. Dit gaat niet onopgemerkt, dus er wordt in het medialand al druk gespeculeerd of er niet een andere presentator moet komen. Art Rooijakkers, bijvoorbeeld. 

Art Rooijakkers drukte zijn interesse uit.

Interview

Radio 538-dj interviewde Art Rooijakkers over RTL Late Night. ‘Is er al bij jou gepolst?’ Vraagt Coen Swijnenberg aan Art. “Nou, er wordt over van alles gesproken. Er wordt volgens mij met heel veel over gesproken, denk ik. Het is een nieuwe plek; weet ik veel met hoeveel mensen ze daar praten.” Dat Art een logische keuze zou zijn als vervanger, daar is de presentator het zelf ook wel mee eens.

Duo

Sander Lantinga stelt voor dat Art het programma zou kunnen afwisselen met RTL-presentator Beau van Erven Dorens. Toch zegt Art dat we Twan Huys eerst nog even een kans moeten geven, want hij zit er pas net. Coen en Sander vinden dat Art hem wel kan vervangen als hij op vakantie is. Art weet het nog zo net niet: “Misschien zeggen ze dan wel: dan doen we een heel ander programma. Maar stel dat ze dat niet zeggen en stel dat er een vervanger moet komen: ze hebben mijn nummer.”

Kijkcijfers

Dat er wordt gespeculeerd over een nieuwe presentator, is niet gek. Het programma doet het veel minder goed dan vorige seizoenen, zelfs slechter dan op Humberto Tans dieptepunt. Wellicht komt het omdat Twan Huys nieuw is, maar het kan heel goed zijnd at er achter de schermen bij RTL al aan een nieuw programma wordt gewerkt. Mocht RTL wel door willen gaan met Late Night, dan staat Art Rooijakkers open voor een samenwerking.

Lees ook: Zo vierden BN’ers feest op de bruiloft van Johnny de Mol en Anouk van Schie

Dit bericht later lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Media Courant | Beeld: Videostill