Art Rooijakkers reageert op verkoudheid tijdens uitzending Jinek

De presentator schoof maandag ‘snipverkouden’ aan bij Eva Jinek

Maandagavond gingen de alarmbellen rinkelen bij heel wat kijkers van Jinek toen een snotterende Art Rooijakkers aanschoof. De presenator reageert nu op de vele reacties die hij heeft gekregen.

Verkoudheidsklachten

“Jinek, je buurman Art is verkouden. Houd je coronamelder in de gaten”, grapt een twitteraar naar aanleiding van de Jinek-uitzending. Maandagavond was Art Rooijakkers te gast bij de talkshow om te praten over het nieuwe album van Bruce Sprinsteen, maar het was niet de muziek waar de aandacht naar uitging. Het viel veel kijkers op dat Art ‘zichtbaar en hoorbaar’ verkouden aan tafel zat. “Toch op vallend in deze rare tijden” en “Thuisblijven bij klachten?” klonk het onder andere op Twitter.

Reactie van Art

Nog opvallender vonden veel kijkers dat Art eerder nog zijn radioprogramma vanuit huis had gepresenteerd in verband met zijn klachten. Op Instagram wil de presentator alle speculaties de wereld uit helpen en legt hij uit hoe het zit. “Gisteren was ik bij Jinek om te praten over het nieuwe album van Springsteen. En ik klonk verkouden, begreep ik. Even ter geruststelling: ik was net getest en de uitslag was negatief. Anders was ik natuurlijk nooit aan tafel gaan zitten.” Beterschap, Art!

Lees ook: Famke Louise en Diederik Gommers hebben nog maar weinig contact

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Arjo Frank