Astrologie: wat zegt jouw Indiaanse sterrenbeeld over je karakter?

sterrenbeelden

Klopt jouw Indiaanse horoscoop?

De Griekse astrologie is de meestgebruikte astrologie ter wereld. Toch zijn er wel andere vormen van astrologie, zo heb je bijvoorbeeld de Indiaanse versie. De maand waarin je geboren wordt is dan gelinkt aan een dier en dat dier heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Klopt jouw Indiaanse horoscoop? Die van ons wel!

Otter (20 januari tot 18 februari)
Otters zijn andersdenkend en onafhankelijk. Dit maakt ze voor menig mens lastig te begrijpen. De otter wil graag dingen doen op haar eigen manier, ook als dit niet de manier is van de directe omgeving. Otters zijn intelligent en fantasierijk met als resultaat dat otters oplossingen zien waar anderen alleen problemen waarnemen. In een otter vind je een echte vriend. Ze geven veel aandacht, steun en zijn begripvol, dapper en eerlijk. Toch kunnen otters op bepaalde punten ook rebels, gewetenloos en een echte einzelgänger zijn.

Wolf (12 februari tot 20 maart)
De wolf is emotioneel en gepassioneerd. Ze begrijpen emotionele behoeftes van de mensen om hen heen en ze willen graag liefde geven. Wat bijzonder is aan de wolf is dat hij graag liefheeft, maar tegelijkertijd ook onafhankelijk wil zijn. In een relatie is een wolf vol passie en bereid om een heel diepe connectie aan te gaan. Onder bepaalde omstandigheden zal een wolf onvermurwbaar, obsessief, meedogenloos en soms onpraktisch zijn.

Valk (21 maart tot 19 april)
De valk is een geboren leider en heeft een enorm scherpe geest. Ze kunnen vlug beslissingen nemen in stressvolle situaties en ze zijn heel doelgericht. Dit maakt de valk heel goed voor teamsporten. Een valk moet wel oppassen dat ze hun mening niet te luid verkondigen, omdat dat soms een beetje opschepperig overkomt – hoewel de mening vaak klopt. Geen enkel sterrenbeeld is zo vurig als de valk, maar hij moet oppassen dat hij niet te ongeduldig, gemeen, ijdel en lichtgeraakt overkomt.

Bever (20 april tot 20 mei)
De bever heeft graag de touwtjes in handen, is heel flexibel en past zich aan aan de situatie. Ze zijn heel zakelijk en de werkwijze van de bever kan soms ietwat nonchalant overkomen. Als je geboren bent met dit teken zal je een sluw persoon zijn die je vooral niet moet onderschatten. Je bent scherp en kunt goed helder nadenken. Toch heeft ook de bever wat negatieve eigenschappen. Zo zijn ze koppig , soms tactloos, nerveus, laf en koppig. Toch zijn ze ook trouw, meelevend, behulpzaam en vrijgevig.

Hert (21 mei tot 20 juni)
Herten zijn vooral heel erg creatief. Ze zijn sluwe inspirators met een geweldig gevoel voor humor. Als hert ben jij altijd vriendelijk en vaak het middelpunt van de belangstelling. Tevens ben je heel kieskeurig een beetje verwaand en soms wat in jezelf gekeerd. Maar herten zijn heel inspirerend en een prachtige aanvulling voor iedere vriendengroep. Pas als hert alleen op voor je humeur en je luiheid. Doordat je soms lang wacht met dingen doen kan het lijken alsof je een dubbele agenda hebt.

Lees de andere horoscopen op de volgende pagina. 


Pagina 1/2