Atleet Olympische Spelen gaat viraal vanwege brei- en haakwerken

breien

Kijkers van de Olympische Spelen vinden hem behoorlijk schattig

We zien de Olympische atleten eigenlijk bijna alleen maar tijdens hun wedstrijden en we zien maar weinig van het privéleven van de sporters. Echter laat de Britse schoonspringer Tom Daley wel een van zijn hobby’s zien, want tussen de wedstrijden door is hij namelijk druk aan het breien…

Tribune

Ja, echt! Tom zijn favoriete hobby is brei- en haakwerkjes maken. Hij heeft er zelfs een apart Instagram-account voor gemaakt – dat inmiddels al meer dan 780.000 volgers heeft. Kijkers van de Olympische Spelen smelten dan ook weg bij beelden van de atleet, die rustig op de tribune aan het breien is. En dat terwijl de meeste andere mensen in het publiek op hun telefoon zitten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tom Daley (@madewithlovebytomdaley)

Tijdverdrijf

De atleet is zó dol op het breien, dat hij zelfs een zakje heeft gehaakt waar zijn medaille in past. Tom beschouwt het breien slechts als een leuk tijdverdrijf. Zijn echte passie is natuurlijk schoonspringen. Inmiddels heeft hij al wel veel creaties voor zijn vrienden en gezin gemaakt en haalde hij geld op met een gebreide trui voor een goed doel. You go, Tom!

En oh ja, onze favoriet? De honden-sweater! Jep, Tom kan zelfs een matching trui voor jou en je hond breien. Ideaal toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tom Daley (@madewithlovebytomdaley)

Lees ook: Kijkers Olympische Spelen verbaasd na Snollebollekes-vraag aan Sifan Hassan

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Instagram