Leve de liefde: ‘All You Need is Love’ zoekt kandidaten voor kerstspecial

Aanmelden maar!

De gezelligste en vrolijkste tijd van het jaar is weer in aantocht: kerst! Naast de nodige kransjes en kerststollen betekent dat natuurlijk ook de All You Need Is Love kerstspecial. Ken jij iemand die met kerst zeker niet alleen mag zijn? Dan is dít het moment om in actie te komen. Dr. Love himself, Robert ten Brink, is namelijk weer op zoek naar nieuwe kandidaten die hij aankomende kerst mag herenigen met hun dierbaren. 

Wie verdient er volgens jou zeker een plekje in de kerstspecial?

Kerstspecial

Ieder jaar op kerstavond kruipt Nederland massaal op de bank om met een dekentje en onder het genot van een drankje de All You Need Is Love kerstspecial te kijken. In deze speciale uitzending – die maar liefst drie uur duurt –zorgt Robert ten Brink voor hartverwarmende verenigingen en romantische verrassingen. De kerstspecial vindt dit jaar voor de 27ste keer plaats.

Opgeven

Heb jij een familielid, vriend of kennis van wie je vindt dat hij of zij absoluut herenigd moet worden met een dierbare? Of heb je een wens voor jezelf? Opgeven kan via de website van All You Need Is Love. Want je weet het: niemand mag met kerst alleen zijn!

Lees ook: Wat gooeed! Chateau Meiland wint Gouden Televizier-ring 2019

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Beeldbank RTL, fotograaf: Nick van Ormondt