Deze B&B Vol Liefde-deelnemer zien we binnenkort terug in De Verraders

Videoland maakte vandaag de deelnemers van het nieuwe seizoen bekend

Na een succesvol eerste seizoen zijn de makers van de serie De Verraders aan de slag gegaan met een tweede seizoen. Uiteraard met twaalf nieuwe deelnemers. Extra opvallend: er doet dit jaar een deelnemer van B&B Vol Liefde mee! 

Romana

Juist, niemand minder dan Romana uit B&B Vol Liefde maakt haar intrede in het programma. Zij vertrok eerder dit jaar naar Frankrijk om de liefde te vinden bij B&B-houder Bert. Dit ging echter niet volgens plan, aangezien de blondine het niet tot het einde met Bert volhield. Uiteindelijk heeft Romana de liefde niet gevonden, maar heeft ze dankzij haar optreden in het liefdesprogramma wél een plekje in De Verraders gekregen.

Eerste beelden

Dit keer is De Verraders alleen bij Videoland te zien. Dit seizoen gaat zondagavond 5 december van start met een dubbele aflevering. Daarnaast zal de eerste aflevering op zondag 5 december eenmalig te zien zijn bij RTL 4 om 21.30 uur. RTL meldt dat het tweede seizoen van De Verraders in 2022 weer in zijn geheel bij RTL 4 te bekijken is. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van De Verraders: Videoland-editie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Lees ook: Producten Erica Meiland uit schappen gehaald na anti-moslim uitspraken

Bron: Shownieuws | Beeld: RTL