Eindelijk maar toch: baby Archie staat volop in de schijnwerpers

We kunnen de kleine Archie eindelijk in volle glorie bewonderen

Momenteel is prins Harry (34) op rondreis door Zuid-Afrika. Natuurlijk laat hij zijn geliefde gezin niet achter in Groot-Brittanië en reizen Meghan en Archie gezellig mee. Harry en Meghan zijn druk bezet met ceremonies, speeches en recepties. Veel doen ze samen, maar vandaag bracht ook de kleine Archie zijn eerste koninklijke bezoek. Hij ging langs bij Desmond Tutu en zijn vrouw Leah.

Het is nu wel duidelijk op welke ouder de kleine Archie het meest lijkt!

Archie

Harry en Meghan houden gezamenlijk een Instagram-account bij. Op dit account werd vandaag een exclusieve video gedeeld van Archie en zijn eerste koninklijke bezoek. In de armen van zijn moeder lacht de kleine volop om zijn vader. De kleine royal is de afgelopen vijf maanden al flink gegroeid. Het lijkt erop dat Archie de donkere ogen van zijn moeder heeft. Maar als we goed kijken, zien we daar dan toch de rode haren die hij van zijn vader heeft geërfd? Met open armen werd Archie in Zuid-Afrika ontvangen. De jonge royal kreeg zelfs een traditionele Xhosa-naam tijdens een bezoek aan een township net buiten Kaapstad. Hij werd omgedoopt tot Ntsika, wat kracht betekent.

Bekijk hieronder de beelden van Archie’s eerste koninklijke bezoek:

 

Vaderskindje

We kunnen het echt niet ontkennen, Archie lijkt precies op zijn vader als baby! We hebben hieronder een paar beelden ter vergelijking.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Duchess Meghan with Archie ; Princess Diana with Harry ?

Een bericht gedeeld door Prince Harry, Duke of Sussex (@princeharry_2018) op

Lees ook: Steenrijk, Straatarm: Age ontroert kijkers met zijn bijzondere verhaal

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Sussex Royal, Instagram | Beeld: Videostill YouTube