Deze babynamen worden het populairst in 2019

Wat vind jij van deze namen?

Het kiezen van een naam voor je ongeboren kindje is niet de makkelijkste taak. Zo kan het al behoorlijk lastig zijn om een naam te kiezen die jij én je partner allebei leuk vinden. Ben jij nog op zoek naar inspiratie of benieuwd naar de trends op het gebied van babynamen? Hippe-Geboortekaartjes.nl zocht uit welke namen in 2019 waarschijnlijk het populairst worden.

Er staan veel korte namen in de top 10.

Voorbereidingen

De decembermaand is nog niet aangebroken, maar iedereen is al bezig met het maken van kerstplannen. Tevens zijn velen benieuwd naar wat het nieuwe jaar in petto heeft: de voorspellingen voor het nieuwe jaar worden alweer gedaan. Zo nam de website Hippe Geboortekaartjes onder de loep welke babynamen naar alle waarschijnlijkheid het meest worden gekozen in 2019. De website onderzocht trends in de namen die op de geboortekaartjes staan en dook in het online namenzoekgedrag van de laatste maanden en analyseerde deze gegevens.

Nummer één

Afgelopen jaar pronkte de jongensnaam Noah nog op nummer één, maar deze naam is uit de top 10 verdwenen. Verder is het opvallend dat zowel de jongens- als de meisjesnamen kort zijn.

Populairste jongensnamen

 1. Lucas
 2. Luuk
 3. Sam
 4. Finn
 5. Mees
 6. Sem
 7. Liam
 8. Julian
 9. Mason
 10. Teun

Populairste meisjesnamen

 1. Saar
 2. Mila
 3. Emma
 4. Tess
 5. Zoë
 6. Nora
 7. Lauren
 8. Puck
 9. Evi
 10. Luna

Lees ook: Bettina Holwerda deelt kiekje van groeiende babybuik

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Hippe Geboortekaartjes | Beeld: Pexels