Babynieuws! Er is weer een Boer Zoekt Vrouw-baby onderweg

Boer Zoekt Vrouw

Wat leuk!

Dat Boer Zoekt Vrouw een succesvol liefdesprogramma is, weten we inmiddels. Het programma trekt niet alleen miljoenen kijkers, die allemaal meeleven met de boeren en hun zoektocht naar de liefde, maar levert ook daadwerkelijk gelukkige koppels op. Er is nu wederom een Boer Zoekt Vrouw-deelneemster zwanger. 

Tweede kindje

Heel leuk babynieuws voor Elise Epker, die een aantal jaar geleden meedeed aan Boer Zoekt Vrouw, en haar vriend Jonathan. De twee verwachten namelijk hun tweede kindje samen. Dat blijde nieuws deelt Elise op Instagram, met een vrolijke gezinsfoto. Op het kiekje zien we Elise en Jonathan samen met zoontje Luca, die in november vorig jaar geboren werd, en de positieve zwangerschapstest. De blijdschap spat ervan af!

Een broertje

Ook maakt het gelukkige koppel meteen bekend of ze een jongetje of meisje krijgen. En het wordt beschuit met blauwe muisje over een paar maanden. “Luca krijgt een broertje ??!!!” schrijft Elise enthousiast bij de foto. “Enorm dankbaar en blij dat het ons nog een keer gegund is! In Maart verwachten we het nieuwste lid van ons gezin?!” Wat leuk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise (@eliseepker)

Felicitaties

Onder de post wordt het stel natuurlijk van alle kanten gefeliciteerd met het babynieuws. “Wow. Wat leuk! Gefeliciteerd!!! ?” reageert Boer Zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers. “Wat mooi gefeliciteerd en een goede zwangerschap toegewenst ?”, schrijft een andere volger. “Geweldig. Van harte gefeliciteerd ?”, “Gefeliciteerd! Dan zijn we precies even ver!” en “Gefeliciteerd met jullie zwangerschap”, klinkt het verder. Ook namens de redactie van Tips en Weetjes natuurlijk van harte gefeliciteerd en een fijne zwangerschap gewenst!

Mocht je het even kwijt zijn… Elise deed een aantal jaar geleden mee aan het boerendatingprogramma. Ze gaf zich destijds op voor boer Bastiaan. Bij hem vond ze geen romantische klik, maar inmiddels is ze al wel ruim drie jaar gelukkig in de liefde met Jonathan.

Lees ook: Aha! Zo ziet Haico uit Boer zoekt Vrouw eruit zonder hoofddoekje

Bron: Instagram @eliseepker, RTL Boulevard | Beeld: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Array