Babynieuws: deze twee BzV-boeren verwachten een kindje

Gezinsuitbreiding voor deze boeren en hun grote liefdes!

‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ is precies wat we aan het einde van ieder Boer zoekt Vrouw-seizoen weer hopen. We krijgen inderdaad af en toe nog heugelijke nieuwtjes mee. Deze week maakten twee oud-deelnemers bijvoorbeeld bekend in blijde verwachting te zijn. Wat leuk om te horen!

Boer Hans en Audrey

Boer Hans, die we kennen uit seizoen 4, vertelt aan KRO NCRV dat zijn grote liefde Audrey in verwachting is. Dit is niet de eerste baby voor het BzV-stel, want ze hebben al drie koters rondlopen op de Limburgse bloemenkwekerij: zoon Roan (7), zoon Jurre (6) en dochter Silke (2). Nu is er weer een klein meisje op komst. “Dan hebben we straks twee jongens en twee meisjes. Mooi verdeeld”, zo vindt Hans. Audrey is op 27 januari uitgerekend en volgens Hans is het aftellen al begonnen. Niet alleen voor de aanstaande ouders, maar ook voor de grote broers en zus! “Die vinden het prachtig. Ze zijn echt nieuwsgierig en kunnen niet wachten tot het moment daar is, al vinden ze het wel een beetje spannend. Ze hebben het er ook veel over.” Een kinderwens had boer Hans al voor zijn deelname aan het programma. “Ik heb altijd al gezegd dat ik een stuk of vier kinderen wil. Ik vind dat gewoon gezellig!”

Boer Jos en Amy

Ook boer Jos deelt leuk babynieuws: vriendin Amy is in verwachting van hun eerste kindje! Jos kennen we uit het eerste seizoen Boer zoekt Vrouw Internationaal. Amy ontmoette hij na de uitzendingen en de vonk sloeg snel over: “Amy en ik zijn nu ruim zes jaar samen, ze is heel snel bij mij in Frankrijk komen wonen. We hebben de afgelopen jaren veel tijd voor elkaar genomen, mooie reizen gemaakt, onder meer naar Zuid-Afrika en Thailand. We hadden allebei een kinderwens en zijn dan ook heel blij dat deze nu wordt vervuld.” In maart 2021 verwachten ze hun klein meisje.

Lees ook: Boer zoekt vrouw-stel Steffi en Roel verwachten hun eerste kindje

Bron: KRO-NCRV Hans en Jos | Beeld: KRO-NCRV, fotograaf: Liselore Chevalier