Babynieuws! Deze Qmusic-dj is vader geworden

‘Heel erg leuk nieuws om de week mee te beginnen’

Qmusic-dj Bas van Nimwegen is vrijdag vader geworden van een prachtig dochtertje. Dat mooie nieuws maken hij en radiozender Qmusic bekend via Instagram. Voor Bas en zijn vriendin Eline is dit een bijzondere mijlpaal: het is namelijk hun eerste kindje! Collega Marieke Elsinga, die zelf vorig jaar voor het eerst moeder werd, feliciteert de dj onder zijn post.

Kersverse ouders

Trotse vader Bas plaatst op Instagram een foto waarop hij zijn pasgeboren dochtertje vasthoudt. Zo lief! Onder de post kondigt hij ook haar naam aan. “‘Heel erg leuk nieuws om de week mee te beginnen! Kiki van Nimwegen is op 1 december geboren”. In de comments kan Bas rekenen op heel veel lieve reacties, ook van zijn Qmusic-collega’s. “Geweldig!!” schrijft Marieke Elsinga. Bram Krikke en Kai Mercx reageren met hartjesogen onder de foto.

Eerste kindje

De 32-jarige radio dj is sinds augustus 2014 iedere zaterdag- en zondagochtend tussen 7 en 10 uur te horen op Qmusic. Hier presenteert hij in het weekend zijn ochtendprogramma Goedemorgen! Bas. Eind juli maakte hij tijdens dit ochtendprogramma al vol trots bekend dat hij en zijn vriendin Eline voor het eerst een kindje zouden krijgen.

Marieke Elsinga

Het babynieuws van Bas van Nimwegen komt iets meer dan een jaar nadat Qmusic-collega Marieke Elsinga haar eerste kindje kreeg. Marieke presenteert samen met Mattie Valk de ochtendshow Mattie & Marieke. Zij vernoemde haar zoontje Jip naar haar vader, via zijn tweede naam: Einte. Marieke ging destijds 4 maanden met zwangerschapsverlof, en keerde in februari weer terug bij Qmusic. Nu, met de komst van Bas’ dochtertje Kiki, blijft de Qmusic-familie steeds verder uitbreiden. Wij wensen Bas en Eline heel veel geluk in deze nieuwe fase van hun leven!

Lees ook: Ah oh: een derde van de VVD-kiezers heeft spijt

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill Qmusic