Babynieuws! Maxime Meiland zwanger van tweede kindje 

Er is een nieuwe Meiland-telg onderweg 

Prachtig nieuws voor Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer: het stel is in verwachting van hun eerste kindje samen. Dat hebben de twee vandaag bekendgemaakt op Instagram. Claire, het dochtertje dat de realityster in een eerdere relatie kreeg, wordt binnenkort grote zus! 

 

Een stoeltje erbij 

In een Chateau-waardige video maken Maxime en Leroy bekend dat ze in blijde verwachting zijn. In de video zien we het stralende koppel samen met de kleine Claire in de tuin zitten. “Dolgelukkig trots en blij schuiven wij er een stoeltje bij”, luidt de boodschap wanneer de camera de lucht in gaat. Vervolgens staat er een extra stoel bij het gezinnetje, versierd met roze en blauwe ballonnen. Lief! 

Felicitaties 

Inmiddels stromen de felicitaties voor het stel binnen onder de video. “Ohhh zo leuk!! Gefeliciteerd”, schrijft iemand. “Zo leuk voor Clairtje”, zegt een ander. “Super veel geluk met elkaar”, “Wat schattig gedaan, geniet ervan” en “Wat een mega leuk nieuws”, luiden andere reacties. 

Wanneer we de nieuwe Meiland-telg kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we beschuit met muisjes kunnen eten, in combinatie met een goed glas wijn natuurlijk! 

Lees ook: Maxime Meiland doet boekje open over band tussen Claire en Leroy

Bron: Instagram Maxime Meiland | Beeld: BrunoPress/Patrick van Emst