Babynieuws! Simon Keizer wordt voor de tweede keer vader

Simon en Annemarie maken het nieuws samen met hun dochtertje bekend

Simon Keizer begint de week met het delen van prachtig nieuws: zijn vrouw, Annemarie, is zwanger van hun tweede kindje. Hun vierjarige dochtertje Kiki wordt daarmee grote zus. 

Nog meer geluk

Simon en zijn vrouw delen het goede nieuws met een prachtige foto op Instagram. “Nog meer geluk onderweg”, schrijft de muzikale wederhelft van Nick Schilder erbij. Op de foto zien we Simon en Annemarie samen met dochtertje Kiki op het Spaanse eiland Es Vedrá. Het gezinnetje is prachtig in het wit gekleed. En de grote verrassing? Die houdt Kiki achter haar rug: een echo van haar broertje of zusje.

Grote zus

Ook Annemarie en Kiki delen het nieuws op hun Instagram. “Onbeschrijfelijk gelukkig en dankbaar”, aldus mrs. Keizer. De kleine Kiki laat met een hele lieve foto weten: “Ik word grote zus”.

Reacties

Familie, vrienden en volgers van de aanstaande ouders reageren enthousiast op de zwangerschapsaankondiging. “Oooh wat een prachtig nieuws!! Gefeliciteerd lieve allemaal!”, schrijft Chantal Janzen. Ook Kim Kötter is blij voor het stel: “Woooohoeeeeeeee wat een geweldig nieuws!!!”, schrijft zij. “Wat geweldig! Kippenvel momentje”, “Prachtige foto” en “Wat een mooi nieuws”, klinkt het, naast de vele felicitatie en hartjes, verder in de reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Lees ook: Simon Keizer vertelt openhartig over therapie: ‘Er klopte iets niet’

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress