Babynieuws! Tijl Beckand voor de vierde keer vader geworden

Tijl Beckand

De trotse vader maakte via Instagram de prachtige naam van zijn vierde kindje bekend

Beschuit met roze muisjes voor Tijl Beckand en zijn vriendin Markell Helmann. De twee zijn vanochtend de trotse ouders geworden van hun vierde kindje. Het prachtige meisje heeft de naam Dédée Hendrika Mariëtte Beckand gekregen. 

Goed gegaan

Op Instagram deelt Tijl een schattige foto van een klein babyhandje. Op de volgende foto’s zien we de naam van het pasgeboren meisje en twee beschuiten met roze muisjes. “Vandaag geboren om 9.34 uur: Dédée Hendrika Mariëtte Beckand”, begint Tijl zijn bericht. Het pasgeboren meisje heeft flink wat namen gekregen, en achter elke naam zit een bijzondere betekenis.

Vernoemd naar

Zo legt Tijl uit dat de namen die hij en Markell aan hun dochter gaven, te maken hebben met de rest van de familie. “Vernoemd naar mijn tante Aleida Andrée (roepnaam Dédée), Markell’s moeder Hendrika (roepnaam Rita) en wijlen tante Mariëtte”, legt de presentator uit. Ook laat hij weten dat zowel moeder en dochter het heel goed maken.

Vierde kindje

Tijl en zijn vriendin Markell hebben inmiddels twee kindjes samen. Zoontje Faas werd in september 2018 geboren. Daarnaast heeft de presentator ook twee dochters uit een eerdere relatie, Bente en Fiene.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Lees ook: Tijl Beckand en vriendin Markell worden opnieuw ouders

Bron: Instagram @tijl_beckand | Beeld: BrunoPress

Array