Backstreet’s Back, alright! De heren van de Backstreet Boys hebben ein-de-lijk nieuwe muziek uitgebracht

Backstreet Boys

Hier hebben we lang op gewacht

Het is maar liefst 25 jaar geleden sinds de eerste single van de Backstreet Boys op de markt verscheen. Hoewel het al wat aantal jaren geleden is dat nummers als I Want It That Way en As Long as You Love Me uit werden gebracht, kunnen we de liedjes nog woord voor woord meezingen. Ben jij ook nog steeds zo dol op de nummers van de Backstreet Boys? Dan hebben we goed nieuws voor je. Ze hebben nieuwe muziek!

Het heeft vijf jaar geduurd voor de mannen weer een single opnamen.

Don’t Go Breaking My Heart

Dinsdag maakten de zangers van de Backstreet Boys bekend dat er nieuwe muziek op de planning staat. Vandaag hebben ze het nummer Don’t Go Breaking My Heart uitgebracht. Dat is nog niet het enige want later dit jaar komt er een spiksplinternieuw album uit! Het lied van de heren is net zo catchy als we van ze gewend zijn en belooft veel goeds voor hun nieuwe plaat.

25 jaar in het vak

Laatst blikten Nick Carter, AJ McLean, Howie Dorough, Kevin Richardson en Brian Littrell terug naar hun begindagen. “Op 20 april 1993 werden we de Backstreet Boys. Als je ons 25 jaar geleden had verteld dat we nu nog steeds muziek zouden maken, hadden we je nooit geloofd. Wie is klaar voor nog eens 25 jaar?”, lieten de heren trots weten op Twitter.

Wanneer het nieuwe album precies uitkomt is nog niet bekend. Wel beloof AJ dat dit het beste album ooit wordt. Wij zijn benieuwd…

Lees ook: Lelijke krassen op je zonnebril? Met dit makkelijke trucje haal je ze er zo weer af

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest! 

Bron: Social media Backstreet Boys | Beeld: videostill