Bizar: Samantha ‘Barbie’ de Jong ondergaat live cosmetische ingreep…

Barbie

En wij mogen meekijken

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is niet vies van sleutelen aan haar uiterlijk: momenteel ziet ze er heel anders uit dan tijdens haar deelname aan het programma Oh Oh Cherso. Ze maakt er geen geheim van dat ze de nodige ingrepen heeft ondergaan en laat weten binnenkort opnieuw onder het mes te gaan. 

En deze ingreep gaat ze filmen.

Live
Diana Gabriels, plastisch chirurg, heeft op haar Instagrampagina een foto geplaatst met daarbij de tekst: “Dinsdag 30 januari ondergaat Samantha haar ooglidcorrectie bij dokter Wouter Jurgens. De ingreep zal LIVE worden gefilmd en is te zien op ons Instagramkanaal! Kijk je mee? #dianagabriels #praktijkgabriels #30januari #livestream #ooglidcorrectie #ooglid #ingreep.”

Botox
Samantha en haar ex Michael waren geen tegenstanders van botox, zo schreef ze op haar Facebookpagina: “Botox in mijn voorhoofd, gevulde lippen en een pruik op mijn hoofd. Maar ja, daar ben je dan ook Barbie voor.” Inmiddels schijnt de realityster afgekikt te zijn van botox: “Het tyft mijn hele gezicht op. Ik kon niets meer bewegen.” Gelukkig voor haar verdwijnt botox vanzelf weer uit haar gezicht. Met de fillers die ze heeft, heeft ze minder geluk: deze moeten operatief worden verwijderd.

Lees ook: Barbie is woedend door déze uitspraken van ex-manager Jake: “Zielig geval dat hij is. Echt walgelijk!”

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill