Samantha ‘Barbie’ de Jong haalt fel uit naar ex Michael: “Je bent medeplichtig aan mijn zelfmoordpoging”

ex Michael
Barbie laat geen spaan heel van haar ex Michael

Samantha de Jong, alias Barbie, heeft in een bericht op Instagram hard uitgehaald naar haar ex Michael. In het bericht beschuldigt ze haar ex ervan medeplichtig te zijn aan haar zelfmoordpoging. Ook heeft ze het over mishandeling. 

Barbie beschuldigt Michael van heel veel dingen.

Motorclub en vijanden

Op Instagram deelt Barbie een flinke sneer uit naar haar ex-man Michael. Ze beschuldigt hem onder andere van mishandeling en afpersing. Ook geeft ze hem deels de schuld van de zelfmoordpoging die ze deed. Over haar kinderen zegt ze: “Boefjes jullie zijn snel weer bij mij. Niets of niemand die jullie ooit nog van me afpakt, want wie het laatst lacht lacht het best.” Daarna haalt ze fel uit naar haar ex: “Een kind bij zijn moeder weghouden, hoe zielig ben je!! Zelf de perfecte papa uithangen die ten eerste bij een motorclub zit en zoveel vijanden heeft dan je maar kan bedenken.”

Afperser en oplichter

Ook beweert ze dat Van der Plas een afperser en een oplichter is. Daarnaast is hij volgens haar ‘niet vies van drank en drugs.’ Volgens Barbie heeft hij nog nooit naar de kinderen omgekeken: “Denken jullie nou echt dat Michael ook de kids had genomen als die nagemaakte Naomi niet in beeld was geweest? Nou NEE!!” Ze geeft toe dat ze zelf ook niet een smetteloos verleden heeft: “Maar daar ben ik eerlijk over geweest. Maar daar is Michael van der Plas en het vieze gemene zooitje, alles wat hun nu hebben is dankzij mij. Te ziek voor woorden, omdat hij geen kind met Naomi wil, proberen ze het met mijn vlees en bloed.”

Verantwoordelijk

“Dat gaat je nooit lukken,” vervolgt ze. “Jij krijgt karma voor wat je mij allemaal hebt aangedaan en er zijn 1000 mensen die mijn verhaal bevestigen over hoe jij werkelijk bent viezerik. De zelfmoordpoging die ik heb gedaan, daar ben jij medeplichtig aan.” Vervolgens refereert ze naar mishandelingen in het verleden die ze naar eigen zeggen heeft moeten ondergaan waar de kinderen bij waren: “Lieve mensen, Michael doet z’n eigen zo anders voor dan dat hij werkelijk is en nu ineens spelen ze de geweldige. Rot op man: jij en en je familie zijn zo nep maar zelfs in mijn moeilijke tijd was ik er voor mijn kinderen en waar was jij?

samantha

Lees ook: Verschrikkelijk drama voor Jan Jaap van der Wal en Eva Duijvestein

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram