Barbie is woest: “RTL heeft me behandeld als een sloerie”

Barbie: “RTL heeft mijn leven laten ontsporen”

Samantha ‘Barbie’ de Jong is helemaal klaar met hoe televisiezender RTL en productiemaatschappij Warner haar de laatste jaren behandeld hebben. Ze vindt dat ze is misbruikt door de twee maatschappijen en dat ze daardoor zichzelf helemaal is kwijtgeraakt.

Ze besloot alle banden te verbreken.

Leven ontspoord
“De tv-zender en de productiemaatschappij hebben mijn leven laten ontsporen. Ik voelde me net een pop. Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die kreeg als een sloerie behandeld,” zegt de blondine in roddelblad Story. Volgens Samantha is bijna alles wat je op televisie te zien krijgt in scène gezet. “Ik heb zoveel moeten slikken. Ze zullen alles ontkennen, maar het zal me een zorg zijn. Ik had jaren geleden al moeten kappen.”

Gesprek
RTL is verrast door de uitspraken van de blondine in het roddelblad. In een verklaring zeggen zij: “Samantha heeft nooit eerder dit soort gevoelens met ons gedeeld. Wij herkennen ons niet in het beeld dat in de Story wordt geschetst en vinden het belangrijk om zo snel mogelijk met Samantha in gesprek te gaan.” Wij zijn benieuwd wat voor staartje dit verhaal nog krijgt..

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: Instagram