Barbie laat met emotioneel bericht weten dat huwelijk nog niet voorbij is: ,,Het kan niet over zijn, niet op deze manier!”

De uit de hand gelopen flirt met de Rotterdamse Kimberley in feestcafé Sientje zorgde ervoor dat de bom barstte. Een bron vertelde aan Privé: ,,De sfeer tussen Kimberley en Michael werd steeds intiemer. Ze dansten dicht tegen elkaar en ze kusten elkaar hartstochtelijk.” Wat Michael niet doorhad, is dat dit alles werd gefilmd door een andere bezoeker. Deze opname was niet veel later op Youtube te zien en Samantha kreeg de beelden onder ogen.

De bron vertelt: ,,Op een niet zachtzinnige manier haalde Samantha verhaal bij Michael. Er volgde een flinke ruzie waarbij het er hard aan toeging.’’ Michael ontkende de aantijgingen: ,,Ik heb die avond gewoon plezier gehad en gedanst. Je staat in een feestcafé, moet ik dan in een hoekje gaan staan? Ik heb met een meisje gaan dansen maar er is niet gezoend.” Voor Samantha leek dit niet genoeg en zij liet weten dat het voor haar klaar was: ,,We zijn uit elkaar. Niet vanwege die Kimberley, maar het gaat als sinds Spanje niet meer goed. Het is gewoon over. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan, we hebben geen relatie meer.” Daar lijkt ze nu echter behoorlijk op terug te komen in een bijzonder emotionele post op Instagram. De blondine plaatst een foto van hun huwelijksdag en daarbij schrijft ze:

“1 april 2017: 5 jaar getrouwd vandaag. Vandaag 5 jaar geleden hebben we elkaar het JA woord gegeven. Vele series en heel veel tamtam verder, dragen we beiden nog steeds de ring. Onze karakters zijn te omschrijven als ‘het is ingewikkeld’. Daarom gaan we soms moeilijk mét elkaar. Nu Michael in Spanje zit om de belangen van ons Feestcafe te behartigen, merken we beiden dat het nog moeilijker is zónder elkaar. Amor Vincit Omnia lees ik op onze tattoos. Liefde Overwint Alles. Met 2.000 kilometer tussen ons is er nog steeds die vibe en het gevoel dat het niet over is, niet over kan zijn, niet op deze manier, niet voor onze kids en niet met alles wat we samen hebben meegemaakt. Die 5 jaar vandaag staat. Fysiek zonder elkaar maar in gedachten verbonden met elkaar”

 

1 april 2017: 5 jaar getrouwd vandaag Vandaag 5 jaar geleden hebbe we elkaar het JA woord gegeve. Vele series en heel veel tamtam verder, dragen we beiden nog steeds de ring. Onze karakters zijn te omschrijve als ‘het is ingewikkeld’. Daarom gaan we soms moeilijk mét elkaar. Nu Michael in Spanje zit om de belangen van ons Feestcafe te behartige, merken we beiden dat het nog moeilijker is zónder elkaar. Amor Vincit Omnia lees ik op onze tattoos. Liefde Overwint Alles. Met 2.000 kilometer tussen ons is er nog steeds die vibe en het gevoel dat het niet over is, niet over kan zijn, niet op deze manier, niet voor onze kids en niet met alles wat we samen hebbe meegemaakt. Die 5 jaar vandaag staat. Fysiek zonder elkaar maar in gedachten verbonden met elkaar. ??

Een bericht gedeeld door Samantha en Michael (@samanthaenmichael2015) op

Zou het dan toch nog goed komen tussen het reality-stel? Wij hopen het voor ze!

Bron: Privé | Instagram | Beeld: Videostill 


Pagina 1/2