Is Barbie weer terug op Nederlandse bodem?

Barbie

Ze lijkt bovendien ook nog eens met een andere look door het leven te gaan

Als het voor iemand een bewogen jaar is geweest, dan is het wel voor Samantha de Jong. De blondine, die veelal Barbie wordt genoemd, vertrok enkele maanden geleden naar een afkickkliniek in Schotland, maar het lijkt erop dat de 29-jarige weer terug is in Nederland voor de feestdagen.

De voormalig blondine werd gespot door een aantal jonge fans.

Gespot

Om volledig van haar psychose te herstellen en om tot rust te komen, vertrok Barbie een aantal maanden geleden naar een privékliniek in Schotland waar ze de hulp zou krijgen die ze nodig had. Destijds werd al bekend dat het traject waar Barbie in zat zo’n 16 weken zou duren. Daarmee zou ze in december klaar zijn met haar behandeling en het lijkt erop dat ze deze inmiddels heeft afgerond. De realityster werd – met nieuwe look – gespot door twee jonge fans.

Nieuwe look

Twee jonge meiden hebben op Instagram laten weten dat ze Barbie hebben gespot. De meiden maakten van de gelegenheid gebruik en gingen met de 29-jarige op de kiek. Op de foto is te zien dat Barbie er goed uitziet en zichzelf ook nog eens een nieuwe look aan heeft gemeten. Ze gaat niet meer met blond haar door het leven, maar heeft nu een roodkleurige coupe en haar lokken zijn bovendien ook nog eens van Rapunzelachtige lengte. De twee jonge fans vertelden op Instagram dat ze Barbie tegenkwamen toen zij wat lekkers ging halen bij Pavarotti Dolce in het winkelcentrum in Leidschendam. 

Lees ook: Barbie zorgt voor nieuw schandaal in kliniek dankzij pikante foto’s

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show, Instagram | Beeld: Videostill