Barbie reageert voor het eerst zelf: ‘Je doet dingen waar je achteraf spijt van hebt’

Barbie

Barbie heeft nu vooral rust nodig

Sinds vorige week hebben veel mensen zich uitgelaten over de situatie rondom Samantha de Jong, beter bekend als reality-ster Barbie. Zijzelf had echter nog nergens op gereageerd, tot nu. Voor het eerst spreekt de blondine zich uit over hoe het met haar gaat na haar ziekenhuisopmame. 

Ze ging door een heel diep dal.

Helemaal klaar
Aan Shownieuws vertelt Samantha dat ze in acht jaar tijd heel veel heeft meegemaakt op het gebied van media, aandacht en veel andere dingen. “Het is me gewoon allemaal even te veel geworden. En het was in een keer helemaal klaar. Het was gewoon op, ik kon niet meer”, vertelt ze. Ook vertelt ze dat ze op dat moment niet meer wist hoe ze uit die put kon komen en dat je dan ‘dingen doet waar je achteraf spijt van hebt’. Op dit moment gaat het gelukkig naar omstandigheden wel goed met haar. Ze vindt het op dit moment vooral heel vervelend dat haar dochtertje (5) haar moest vinden.

Afkickkliniek
Op dit moment verblijft Barbie in een afkickkliniek om overal weer bovenop te komen. Ze praat heel veel en is heel blij met alle steun die ze krijgt. Vooral Jordi, haar nieuwe vriend noemt ze specifiek: “Hij is er in alles voor me geweest, dat was al zo toen ik hem ontmoette”. Ze heeft nu vooral rust nodig en ze wil iedereen graag laten weten dat ze goede hulp krijgt. Ze hoopt weer helemaal de oude te worden. “Ik zie mijn kindjes regelmatig, en dat doet me heel goed. Ze steunen mij en dat is het belangrijkste.”

Lees ook: Geweldig: Het twitteraccount van juf Ank uit De Luizenmoeder is een regelrechte hit en wij snappen waarom!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill