Opnieuw een klap voor Samantha ‘Barbie’ de Jong: ‘Het heeft onze relatie kapotgemaakt’

 

Jordi zat van alle negativiteit

Het zit Samantha de Jong (28) niet bepaald mee: eerder deze maand belandde de realityster in een kliniek nadat ze een zelfmoordpoging deed door middel van een overdosis drugs. Een nog moeilijkere periode breekt aan voor haar nu haar relatie met vriend Jordi op de klippen is gelopen.

Eerder deze maand zag Samantha haar dochter Angelina (5) en zoon Milano (2) met hun vader Michael van der Plas naar Spanje vertrekken.

Negativiteit

Jordi vertelde zijn verhaal aan Shownieuws: “Al die dingen die over mij worden gezegd, daar ben ik een beetje klaar mee. Het is gewoon echt klinkklare onzin. Samantha en ik hebben besloten ermee te stoppen want het gaat niet werken. Het heeft onze relatie kapotgemaakt. Tot nu toe ben ik elke keer de zondebok en daar ben ik een beetje klaar mee, ik krijg veel negativiteit over me heen en ik heb daar geen zin meer in. Helaas, ik had het ook wel anders gewild maar het is voor ons niet weggelegd.”

Steun en toeverlaat

De 28-jarige Samantha ‘Barbie’ de Jong kwam in januari in het ziekenhuis te liggen toen ze een overdosis drugs had genomen met de intentie een einde aan haar leven te maken. Jordi mocht toen niet bij zijn vriendin langskomen; hem werd de toegang geweigerd, iets wat hem al die tijd behoorlijk dwars heeft gezeten. Toch heeft Samantha in die moeilijke periode veel aan haar inmiddels ex-vriend gehad: “Jordi is er in alles voor me geweest, dat was al zo toen ik hem ontmoette. ‘Meisje, heb je zoveel wat er in je hoofd omgaat,’ zei hij.”

Lees ook: Michael van der Plas over nieuwe vriendin: ‘Ik mag één keer per week op stap’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill