“Barbie” toont killer-body op Instagram in bikini voor win-actie, maar de reacties liegen er niet om!

Samantha de Jong in schaarse bikini toont haar lichaam

Algemeen bekend is dat Samantha ‘Barbie’ de Jong niet vies is van sporten en wat plastisch chirurgie. Samantha werd enkele jaren geleden bekend door het destijds populaire tv-programma “Oh, oh, Cherso” en is sindsdien niet meer van de buis weg te denken. Meerdere reality-soaps samen met haar echtgenoot Michael lieten ons hun hele leven volgen. We zagen veel, maar dit nog niet!

Ondanks dat het bikini-seizoen nog niet is aangebroken poseerde Samantha toch in de zwemkleding. En met een doel, want je kunt de betreffende bikini winnen via een like-en-win actie op Facebook. Zo zegt ze zelf bij de schaarse foto: “Winne deze boho bikini? Ook in normale maten. Kijk effe op Facebook en doe mee”.
Zo’n bikini is leuk en aardig natuurlijk, maar Barbie in bikini, dat hebben we al een tijdje niet gezien!
We moeten zeggen, het sporten werpt zijn vruchten af. Zeker als moeder van twee kinderen mag ze wat ons betreft trots zijn op haar lichaam, zoals iedereen dat moet zijn! De reacties liegen er echter niet om en niet allemaal zijn ze even positief… Kijk op de volgende pagina naar de foto van haar Instagram-pagina.


Pagina 1/2