Barbie woont in zuurstokroze droomhuis: ‘Ik heb voor mijn gevoel zes jaar lang in een kooi geleefd’

Barbie

Barbie leeft haar zuurstokroze droom

Samantha ‘Barbie’ de Jong (28) geniet na de scheiding van Michael met volle teugen van haar hervonden vrijgezellenbestaan. “Ik kan eindelijk doen wat ik wil”, aldus de reality-ster, die inmiddels in een zuurstokroze huis woont met haar twee kinderen Angelina (5) en Milano (2).

Sinds de scheiding leeft ex Michael van de Plas nog in Spanje, waar hij een feestcafé runt.

Logeerpartijtje
Chantal Janzen sprak met Barbie tijdens een logeerpartijtje in Duindorp voor het programma Chantal Blijft Slapen. “Ik heb voor mijn gevoel zes jaar lang in een kooi geleefd”, aldus Barbie. Samantha bedoelt het niet rottig tegenover haar ‘Mike’, vult ze snel aan. “Maar ik kon niet gaan en staan waar ik wilde. Mike is mijn grote liefde geweest, maar de kinderen gingen ook lijden onder onze ruzies. Dan moet je een keuze maken.”

Dreamhouse
De kinderen wonen bij hun moeder, in een zuurstokroze paleisje in Duindorp. Werkelijk alles is roze, van de bank tot de pannenset. Een roze wasmachine en koelkast zijn nog in bestelling. “Ik had dit veel eerder moeten doen, ik kan nu eindelijk mijn huis inrichten zoals ik het wil.” Afgelopen zomer bedankte Michael zijn ex voor twee ‘heerlijke’ kinderen toen Milano zijn tweede verjaardag vierde. Rond die tijd had Samantha nog een relatie met pornoster Rolf Tangel, maar dat ging in september over. Waar ze over tien jaar is? “Nog steeds hier, in mijn Barbie dreamhouse. En ik wil dat mijn kinderen het goed hebben.”

Deze tip bewaren? Pin hem op Pinterest

Bekijk de hele aflevering hier. 

Bron: AD | Beeld: Videostill RTL XL