Bart plaatste DEZE reactie op Facebook, nu is hij zijn baan kwijt! “Je bevuilt je eigen naam. Dit kan je blijven achtervolgen…”

 

facebook

Denk goed na voordat je een reactie op Facebook plaatst!

Zonder nadenken een reactie op een artikel of bericht op Facebook plaatsen, we hebben het allemaal wel eens gedaan. Het onderwerp gaat je aan het hart en je wil je hart luchten. Dat dit niet altijd zonder consequenties gaat, weet Bart als de beste.

Hij vertelt aan RTL Nieuws hoe zijn leven een stuk moeilijker is geworden nadat hij een reactie op een artikel van de nieuwspagina plaatste. Hij reageerde op een reactie van iemand anders op artikel over Geert Wilders en vloog daarbij flink uit de bocht: “Tijd dat ze jou het land uit trappen. Wat willen die linkse lullen hier nu bereiken? Jij zal wel een uitkering hebben. Wilders is de enige die het land kan redden, niet Samsom of Roemer. Stelletje linkse klootzakken.” Bart kan zich nu wel voor zijn kop slaan, hij heeft enorme spijt van zijn impulsieve actie. Want het achtervolgt hem nog steeds… Lees verder op pagina 2.


Pagina 1/2