Bas Smit verrast zijn grote liefde Nicolette van Dam op hilarische wijze

bas smit nicolette van dam

“Als je niet tegen zoetsappig getrut kan, moet je even door scrollen”

Terwijl Bas Smit onder de Colombiaanse zon geniet van zijn vakantie, beseft hij dat-ie z’n liefje Nicolette van Dam enorm mist. De hilarische Bas Smit deelt daarom een bijzondere video op Instagram, waaruit blijkt dat hij Nicolette absoluut niet vergeten is. 

Bas waarschuwt zijn volgers

Voordat het echte filmpje op Instagram in beeld komt, zien we een zwart beeld met witte letters. Hierin schrijft Bas: “Als je niet tegen zoetsappig getrut kan, moet je even door scrollen… Deze gaat echt te ver.” Vervolgens volgt het ‘echte filmpje’ waarin Bas vanaf een balkon het strand filmt. In het zand staat ‘Bas <3 Nic’ geschreven. Terwijl de grappenmaker inzoomt op het zand, speelt het nummer All of Me van John Legend zich op de achtergrond af.

Hilarische actie

“Whahaha deze is echt te erg. Love you @nicolettevandam1”, schrijft Bas onder de video. Nicolette laat al vrij snel van zich horen en reageert met veel hartjes onder de video. Maar niet alleen Nicolette is onder de indruk, ook de rest van zijn volgers reageert enthousiast. “Lief”, “Wat romantisch” en “Waar vind ik zo’n man?”, klinkt het in de reacties.

Lees ook: Piet Paulusma over echtscheiding: ‘Mijn bekendheid kostte me mijn huwelijk’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll