B&B Vol Liefde-Bram en Esra vertellen over eerste week samenwonen op de boerderij

Bram

Het verliefde koppel geeft een update!

Bram en Esra kennen we allemaal van het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde. Bram is alweer een tijdje samen met Esra, die meedeed aan het programma als een van de gasten van B&B-eigenaar Joy. Het verliefde koppel woont inmiddels samen en in een nieuwe vlog op YouTube vertellen ze hoe de eerste week samen op de boerderij is verlopen.

Eerste week samenwonen

Vorige week deelden de twee tortelduifjes op Instagram dat Esra inmiddels voor onbepaalde tijd bij Bram op de boerderij in Zweden woont. Nu is het moment om te kijken hoe de weken verlopen en hoe ze zich ‘kunnen nestelen in de rust van Zweden’.

In een nieuwe vlog, die de titel ‘De eerste week van Esra op de boerderij’ heeft, vertelt Bram ‘heel veel zin’ te hebben om zijn liefde weer te zien, maar ook neemt de spanning toe. Echter is er voor veel geknuffel geen tijd, want op de beelden is te zien dat er hard gewerkt moet worden op de boerderij van de B&B-eigenaar. Wél is duidelijk te zien dat de twee onwijs genieten van elkaars aanwezigheid. Wat leuk!

Reünie

B&B-eigenaar Bram vond helaas niet de liefde van zijn leven tijdens het avontuur van B&B Vol Liefde. Toch sprong de vonk over tijdens de reünie. In een eerder geplaatste video op YouTube vertelde Bram dat hij Esra daar heeft leren kennen. Na de reünie belandden de twee per toeval op het terras naast elkaar en raakten ze aan de praat. Esra vertelde toen enthousiast dat zij ook in Zweden heeft gewoond en met paarden heeft gewerkt. Ze hebben de hele avond doorgepraat en een week later spraken ze opnieuw af.

Inmiddels is de vonk overgeslagen en zijn ze naar eigen zeggen stapelverliefd. “Het is echt leuk, we gaan het zien wat de toekomst ons brengt”, vertelt Bram. “We gaan het uitzoeken”, zegt Esra. De twee hebben in ieder geval zin om het uit te zoeken. “Ik ben blij dat dat de wereld uit is. Ik hoop dat iedereen daar tevreden mee is, dan kunnen wij ook ons eigen leven weer leiden”, aldus Bram.

Lees ook: Babynieuws! Er is weer een Boer zoekt Vrouw-baby onderweg

Bron: RTL Boulevard, Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde