B&B Vol Liefde-Debbie over ex-man: ‘In liefde zijn we langs elkaar heen gaan leven’

Debbie

Ze vertelt over hun breuk

In het programma B&B Vol Liefde zagen we hoe B&B eigenaresse Debbie en deelnemer Paul bij elkaar de liefde vonden. Voordat Debbie meedeed aan het programma had ze een lange relatie achter de rug met de Nederlandse acteur Alfred van den Heuvel. Debbie blikt in de podcast Jan & Marc-Marie terug naar de tijd dat ze met hem samen was. 

Debbie’s relatie met Alfred

Samen met Alfred is Debbie in 2005 naar Spanje verhuisd. Door het werk van Alfred moest hij regelmatig terug naar Nederland, waardoor het koppel weinig samen was. In 2018 besloten de twee een punt te zetten achter de relatie. Volgens Debbie was dat ze elkaar zo weinig zagen een van de oorzaken achter hun breuk.

“Ik hoor weleens dat mensen zeggen dat het goed is voor je relatie als je elkaar weinig ziet. Dat was in ons geval niet aan de orde, want je groeit uit elkaar”, vertelt Debbie. Volgens Debbie zat zij veel in Spanje, terwijl Alfred veel in Nederland was. “Ik ben heel erg hard aan het werk in Spanje om de tent te runnen en Alfred is daar hard aan het spelen.” Volgens Debbie leidde Alfred zijn eigen leven in Nederland. “Als ik hier een verbouwing deed dacht ik: ‘ach, laat maar zitten, ik ga hem daar niet mee lastigvallen’. Als je samen besluit om naar het buitenland te gaan, weet ik niet of het goed werkt als één van de twee veel weg is. In liefde zijn we langs elkaar heen gaan leven.”

Eigen boek

Naast dat Debbie erg druk is als B&B-eigenaresse, brengt ze ook nog eens een boek uit over haar leven en haar werk in de B&B. Het boek wordt in de zomer uitgebracht, en voor de release heeft Debbie een leuke actie bedacht. Momenteel is ze namelijk op zoek naar andere mensen die toevallig ook Debbie de Jong of Deborah de Jong heten. Aan hen wil ze namelijk een aantal van de eerste exemplaren overhandigen. Hoe leuk!

Lees ook: Diepvriesfruit of vers fruit: wat is gezonder?

Bron: Shownieuws |  Beeld: NL Beeld