B&B Vol Liefde-Debbie over Paul: ‘Hij is het mooiste dat mij is overkomen’

Debbie

Aahw!

Debbie en Paul hebben elkaar helemaal gevonden tijdens B&B Vol Liefde. De twee delen regelmatig lieve kiekjes samen en hebben een behoorlijke achterban aan fans opgebouwd. In gesprek met De Telegraaf heeft Debbie nogmaals benadrukt hoe blij ze is met Paul.

B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is dan wel afgelopen, maar de lieve uitspraken en kiekjes van Debbie en Paul blijven onze favoriet. Eindelijk hoeft het kersverse koppel hun relatie niet langer geheim te houden, want sinds de reünie van het programma is het officieel bekend dat de twee een stelletje zijn. En dat voelt voor beide als een enorme opluchting. “Nu kunnen we de straat op zonder gedoe”, aldus de B&B-eigenaresse. In een interview met De Telegraaf deelt Debbie nu het één en ander over hun liefdesleven. Het moge duidelijk zijn dat de twee dikke verkering hebben!

Enkeltje Spanje

Dat de lovebirds stapelgek op elkaar zijn is wel duidelijk. De twee keken ernaar uit om langer bij elkaar te zijn. Paul heeft namelijk geen retourticket naar Nederland geboekt. “Nee hoor, Paul heeft een enkeltje Spanje gekocht, dus voorlopig is hij gezellig bij mij”, vertelt Debbie. “We hebben een heel fijne tijd met elkaar.” Couple goals!

Huwelijksbootje

Hoewel Debbie dol is op Paul ziet ze een huwelijk niet zitten. “Ik denk dat we allebei oud en wijs genoeg zijn om zoiets niet te doen. De enige reden om op je oude dag nog een keer te trouwen, is het feestje”, deelt de B&B-eigenaresse. “Om het geluk met Paul te vieren, heb ik geen ring nodig.” Paul hoeft dan ook niet voor haar op één knie te gaan. “Ik heb laatst al mooie oorbellen van hem gekregen. Hij is zo’n schat, dat is bijna niet uit te leggen. Paul is het mooiste dat mij is overkomen.” Ahw!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Marian over bedreigingen: ‘Ik moet erboven staan’

Bron: Grazia archief, Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde