B&B Vol Liefde krijgt dit seizoen speciale reünie-aflevering

B&B Vol Liefde

Noteer déze datum maar vast in je agenda

Nog heel even geduld en dan kunnen we weer genieten van een gloednieuw seizoen van B&B Vol Liefde. En om dit seizoen nóg leuker te maken, heeft Videoland bekendgemaakt dat er een speciale reünie-aflevering van dit seizoen komt. Zo kunnen we nog langer genieten van alle avonturen van de B&B-eigenaren!

B&B Vol Liefde

In het programma gaan Nederlandse B&B eigenaren, verspreid over Europa en dit seizoen ook buiten Europa, het liefdesavontuur van hun leven aan. Elf eigenaren stellen hun harten open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. Presentator Art Rooijakkers – die trouwens niet in de rest van het seizoen te zien is – ging bij alle deelnemers op bezoek, om meer over hun zoektocht naar de liefde en hun B&B te weten te komen.

Presentator Art kan er de rest van het seizoen niet bij zijn helaas. “De opnames van B&B Vol Liefde lopen gelijk met die van Expeditie Robinson en dus kon ik niet beide programma’s doen.” Aha!

Reünie

Vanaf 10 juli kunnen we met z’n allen weer zeven weken lang iedere maandag tot en met vrijdag om 20:30 uur genieten van het programma op RTL4. Ook verschijnen de afleveringen op Videoland. De laatste aflevering wordt op 25 augustus uitgezonden. Maar dat is nog niet alles! Zondag 27 augustus is namelijk om 20:00 uur de speciale reünie-aflevering te zien. Nóg leuker: deze speciale aflevering wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers. We kunnen niet wachten en omcirkelen 27 augustus alvast in onze agenda’s!

Lees ook: Deze deelnemer uit B&B Vol Liefde is vader geworden

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: RTL