B&B Vol Liefde Leendert blikt terug op avontuur

B&B Vol Liefde LeendertB&B Vol Liefde Leendert

‘Ik ben tevreden met hoe het verhaal verteld is’

Nu we ons opmaken voor Winter Vol Liefde – een spin-off van het populaire B&B Vol Liefde – zijn we natuurlijk heel erg benieuwd hoe het eigenlijk gaat met de oud-kandidaten van het programma. Denk bijvoorbeeld eens aan Leendert, die jammer genoeg als single achterbleef. Maar naarmate de afleveringen vorderde, wel wat meer leek te ontdooien. Echter, bleef het daar niet bij. Leendert vond namelijk dat de makers hem op een bepaalde manier hadden neergezet, zo vertelt hij aan Veronica Superguide.

Tevreden over de makers van B&B Vol Liefde

“Ik werd eerst neergezet als de zielige ‘Alleendert’ in de Ardennen en dan eindig je als casanova van de Lage Landen. Er zijn altijd dingetjes die je liever niet had gezien. Bijvoorbeeld een uitspraak als ‘ik wil best jouw dingetje proeven, als jij mijn worstje proeft’. Dan word ik in een bepaalde hoek neergezet. Misschien ben ik wel zo, maar dat hoeft niet heel Nederland te weten”, zo legt hij uit.

En onlangs Leendert zijn mening heeft over de edit van de afleveringen, is hij erg te spreken over de makers van B&B Vol Liefde. “Ze hebben het knap gedaan. Als je het van te voren ziet, krijg je waarschijnlijk een eindeloze discussie. Ik ben tevreden met hoe het verhaal verteld is. Ik heb gezegd wat ik gezegd heb, dat is de waarheid.”

Herkenbare situaties

Ook onthult Leendert dat hij veel dingen herkende bij de andere B&B-houders in het programma. “Je herkent heel veel ongemakkelijke situaties bij de anderen. En daar wordt ook heel veel geknipt en geplakt. Drie maar drie kwartier per dag worden interviews gehouden en daar pakken ze dan maar twee zinnen uit. Dat zie je bij de anderen ook gebeuren. De ene kan daar beter en makkelijker mee omgaan dan de ander. Voor mij was het allemaal nieuw, maar Debbie ging daar heel goed mee om.”

Lees ook: Babynieuws! Deze Qmusic-dj is vader geworden

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill B&B Vol Liefde