B&B Vol Liefde-Marian over bedreigingen: ‘Ik moet erboven staan’

marian

Marian verblijft vanwege heftige bedreigingen tijdelijk in Nederland maar is nu van plan om weer naar Portugal te gaan

Marian uit B&B Vol Liefde kent op dit moment een moeilijke tijd. De B&B-eigenaresse vertelde onlangs te zijn opgelicht door een oud-medewerkster, die haar ook nog eens heeft bedreigd. Marian verbleef daarom tijdelijk in Nederland, maar geeft aan dat ze nu weer van plan is om terug naar Portugal te gaan.

Bedreigingen

Aan De Telegraaf vertelde Marian laatst dat ze momenteel door een onrustige periode gaat. “Ik ben door een oud-medewerker opgelicht voor 120.000 euro en werd zelfs bedreigd. Maar er zit nu een advocaat op en we wachten op de rechtbank in Portugal. Laten we hopen dat er snel wat gaat gebeuren.”

Helaas voor Marian kan de Portugese politie niets voor haar betekenen en weet de Nederlandse politie zich er ook geen raad mee. Daarom zit er niks anders op voor Marian dan huiswaarts keren. ”Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden”, stelt ze. “Ik zal me niet op mijn gemak voelen in mijn eigen huis, maar ik let extra op en slaap met de deuren op slot. Al mijn buren zijn ook weer terug van vakantie, stuk voor stuk lieve mensen. En ik krijg vrienden en kennissen over”, zegt ze in gesprek met het AD.

Moeilijk te beseffen

Marian vindt het nog altijd lastig te beseffen dat de vrouw die bij haar werkte haar zo heeft opgelicht en nu nog vrij rondloopt. “Ik denk dat die vrouw in Nederland al in voorarrest had gezeten. Ze heeft me bedreigd, ze heeft geld gestolen van mij, mijn makelaarskantoor en van mijn klanten, ze heeft valsheid in geschrifte gepleegd, maar ze loopt nog los rond…”

Lees ook: Dubbel verdrietig nieuws voor B&B Vol Liefde-Marian

Bron: RTL Nieuws, AD | Beeld: B&B Vol Liefde